frakt
Velkommen! Du kan Logge inn eller Opprette konto

Om Oss

 

Gulvxtra.no – hvem er vi?

Gulvxtra.no er en nettbutikk som forhandler parkett og laminat av høy kvalitet til markedets beste priser, med rask og landsdekkende levering.  Store innkjøp direkte fra gulvprodusenter sammen med lave kostnader gjør at vi kan selge våre gulv billigere enn andre byggevarehus og parkettforhandlere. Vi har drevet med salg og legging av parkett siden 1997 og har dermed høy kompetanse innen området. I tillegg har vi tett kontakt med våre leverandører og deres representanter rundt om i landet. Vi bruker kun kjente merkevarer grunnet tryggheten dette medfører i kvalitet, garanti og oppfølging av kunde. Vi tilpasser til en hver tid lageret til markedet. Nå for tiden har vi mye 1-stav parkett, gjerne i «wide plank», altså meget brede og lange bord.

Gulvxtra.no har lager og kontor på Østerhus i Grimstad. Alle våre produkter som finnes på nettsiden kan sees i vår fargehandel Kulør Odden i Grimstad vis á vis Oddensenteret. Kulør Odden har antageligvis Sørlandets største utstilling på parkett, laminat og vinylklikk. Kan være verdt et besøk før du bestemmer deg for hvilket gulv du ønsker å kjøpe. Finner du noe du liker kan også gulvene hentes direkte fra vårt lager og du slipper fraktkostnader. Vi har svært mange hentekunder på parkett, laminat, teppefliser og gulvbelegg fra Kristiansand, Lillesand, Arendal og Risør, samt andre byer og tettsteder på Sørlandet. Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er selvfølgelig byer vi leverer mye parkett og laminat. Her bor det mange mennesker som ser fordelen med å bestille gulv hos Gulvxtra.no. Våre parkettgulv er billigere, vi har et bredt utvalg og leverer rett hjem på kundens adresse. Dette er store fordeler som flere og flere gulvkunder setter pris på.

Gulvxtra.no er et «brand» under Odden Farve & Interiør AS (Kulør Odden). Som kunde hos Gulvxtra.no gjør du alltid et trygt og godt kjøp hos en solid forhandler med sunn økonomi og lang erfaring.

Vi i Gulvxtra.no følger trendene i markedet nøye. Utvalget vårt varierer med hva som til enhver tid er populært. For at vi i Gulvxtra.no til enhver tid skal ha de beste, mest relevante og trendy gulv på lager reiser vi på gulvmesser rundt om i Europa. Her får vi innspill og inspirasjon på hva som kommer i trendbildet frem i tid. Vi reiser også direkte på fabrikkbesøk for å kontrollere kvaliteten og produksjonen av alle våre gulver. Da Gulvxtra.no er blitt en landsdekkende nettbutikk på gulv har vi langt større salgsvolum enn ordinære forhandlere. Dette gir oss muligheten til å kjøpe inn store partier direkte fra parkett og laminatprodusenter. Resultatet er at vi i Gulvxtra.no kan tilby det beste utvalget, de beste prisene, mest trendy gulvene samt den raskeste leveringstiden. Vi er så sikre på vårt utvalg og våre priser at vi gir prisgaranti på alle våre lagerførte gulv. Vi garanterer rett og slett at vi skal være billigst.

 

Hva tilbyr vi?

Service:

I tillegg til vår store bredde innen gulv tilbyr vi råd og vink når kundene skal legge gulv. Ring vår kundetelefon så får du svar på de spørsmål du måtte ha innen gulv og gulvlegging generelt.

Vi i Gulvxtra tilbyr:

  • Gratis veiledning ved legging av nytt gulv
  • Hurtig levering fra vårt store lager i Grimstad (alle produkter er lagervarer hvis ikke annet nevnt)
  • Gunstig leveringskostnad, spesielt til store byer som Oslo, Stavanger, Kristiansand og Bergen
  • Et av landets største utvalg av parkettgulv (1 stav og 3 stav), laminat, teppeflser, vinylklikk og våtromsbelegg
  • Norges garantert beste priser på alle våre lagerførte varianter (prisgaranti)
  • God oppfølging etter gjennomført kjøp
  • Kjente merkevarer og produsenter på alle våre produkter
  • Landsdekkende service

 

Hvem er våre kunder?

Privatkunder:

En stor del av alle våre kunder er private. Vi leverer gulvprodukter rundt om i Norge (ikke Svalbard), rett hjem på adresse. Kundene oppretter en bestilling i vår nettbutikk, får ordrebekreftelse og gulvet levert på adresse kort tid etter – enklere kan det ikke bli. Gode tilbud og kampanjer på parkett, laminat, teppefliser og vinylbelegg gjør at Gulvxtra.no har hatt en kjempevekst de siste år.

Firmakunder:

Alle firma har mulighet til å handle hos oss. Vi leverer til store og mindre aktører innen bygg- og anlegg. Flere og flere aktører benytter Gulvxtra.no når de skal ha parkett og laminat til byggeprosjekter. Grunnen er veldig enkel. Kort leveringstid, gunstige priser og kampanjer, fakturaordninger samt god service og oppfølging. Ta kontakt dersom du ønsker å opprette en firmakonto.

Offentlig:

Gulvxtra.no leverer også til offentlige bygg, kommuner og fylkeskommuner. Som alle andre kunder ønsker de å betale minst mulig for gulvprodukter og bestiller hos den aktøren i markedet som har den raskeste leveringen og det billigste produktet. I tillegg har vi fakturaordninger for det offentlige.

Arkitekter:

Gulvxtra.no sender ofte varer og vareprøver til arkitekter i Norge, Sverige og Danmark. Arkitekter er gjerne opptatt av farger og design, samt funksjonalitet. Vårt store utvalg av gulv til gode priser og hurtig levering gjør oss i Gulvxtra.no til en attraktiv leverandør til arkitektkontor.

Kunder i hele skandinavia:

I februar 2017 åpnet vi også nettbutikken for leveranse av hele vårt gulvsortiment til Sverige og Danmark – i tillegg til Norge. De senere år har vi hatt mange forespørsler angående levering til mange land. Grunnen har vært enkel: Stort utvalg av parkett og laminat til svært gunstige priser. Dette har vi tatt konsekvensen av og åpnet både Gulvxtra.se og Gulvxtra.dk.

 

Gulvxtra.no – Egne merkevarer

Vi i Gulvxtra.no får også produsert egne design på parkett, vinylklikk og teppeflis. Da vi bestiller store volumer har vi muligheten til selv å bestemme hvordan produktet skal se ut. Dette gir oss store fordeler da vi nøyaktig kan tilpasse produktene etter det skandinaviske gulvmarkedet.

Lyra – Gulvxtra.no sitt eget merke

Alle produkter merket med Lyra er Gulvxtra.no sitt eget merkevarer. Alle Lyra produktene er produsert av anerkjente produsenter som vi har god erfaring med.

Lyra klikkvinyl

Designet av Gulvxtra.no spesielt for det norske markedet. Mange lyse og mørke gulvdesign med røft uttrykk. Lyra vinylklikk har enkleste låsesystem og god kvalitet levert til beste pris.

Lyra parkett

Designet av Gulvxtra.no spesielt for det skandinaviske marked. Her har vi tatt utgangspunkt i dagens gulvtrender og fått produsert forskjellige hvite, lyse, hvitkalkede 1-stav og 3 stavs parketter. Alle disse produktene er nøye tilpasset markedet og påp kort tid blitt en bestselger. Alle Lyra produktene er svært gunstige prismessig i tillegg til høy kvalitet produsert med Tysk presisjon (Meister). Meister er spesielt gode på 1-stavs design med brede bord (såkalt Wideplank-format).

 

Vår hovedleverandør:

TARKETT

Tarkett AS er vår hovedleverandør av parkett. Tarkett AS tilhører gulvkonsernet Tarkett AG, som ble startet på slutten av 1997 gjennom en sammenslåing av Tarkett og Sommer. Konsernet produserer mer enn 247 millioner kvadratmeter gulv og vegg pr år og har ca 9000 ansatte over hele verden. Omsetning år 2009 - 1,7 milliarder EURO, eller ca 13 milliarder kroner. Med 120 års erfaring i over 120 land er Tarkett en ledende bedrift innen gulvløsninger i privatboliger så vel som i offentlig miljø.

Tarkett AS markedsfører gulv og vegg for privatboliger og komplette funksjonsløsninger til gulv og vegg i offentlige miljøer. De har et bredt sortiment av vinyl, parkett, linoleum og laminat, samt gulv og vegg til våtrom. I hovedsak produseres parketten i Sverige på fabrikken i Hanaskog, men også på ny fabrikk i Polen og Frankrike. Tarkett sitt salg- og serviceteam er landsdekkende. Dette er en stor fordel for oss som selger mengder parkett- og laminatgulv over hele landet. Det betyr trygghet for våre kunder. Uansett hvor i landet kunden bor vil Gulvxtra.no kunne bidra med teknisk support og annen bistand.

Tarkett produserer alle sine gulv etter strengeste kvalitetskrav. Alle parkettproduktene blir produsert i land med optimale forhold når det gjelder fuktighet og klima, og da helst i Sverige. Dette gjør at alle produkter fra Tarkett tåler godt de klimatiske utfordringer vi har her i landet med fuktige sommere og tørre vintre. I tillegg er Tarkett også svært innovative når det gjelder produktutvikling av nye design av 1-stav, 2-stav og 3-stav produkter samt limfrie systemer. Tarkett produserer 3-lags parkett, ikke massive tregulv.

Tarkett bruker kun anerkjente underleverandører av for eksempel lim, lakk og låsesystem. De fleste parketter er lakket med proteco lakk fra Akzo Nobel. Proteco er en av markedets desidert sterkeste lakker, noe som underbygges av flere lakktester mot forskjellige fabrikker. Stor svensk lakktest utført av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut i 2012 kom Tarkett best ut i test sammen med Barlinek fra Polen. I testen deltok de fleste store parkettprodusentene som for eksempel Junckers, Karelia, Kährs, Berg og Berg, Bauhaus og Byggmax. Boen parkett ble ikke testet. Tarkett bruker låsesystemet 5G fra Välinge, også kalt 2-lock.

Siden tidenes morgen har tre blitt brukt som byggemateriale i hjemmene våre. Tre er et helt unikt produkt ved at det er et råstoff som fornyes igjen og igjen. Tarkett er svært nøye med at det råstoffet vi bruker for å produsere parkett kommer fra kontrollert skogbruk slik at balansen i naturen opprettholdes. Dessuten bruker Tarkett ingen treslag fra utrydningstruet regnskog. Alle Tarkett sine varer kjøpes billigst hos Gulvxtra.no.

 

Kontakt

Gulvxtra.no Selger
Odden Farve og Interiør AS Arne Lindstølen
Kulør Odden Email: post@gulvxtra.no
Pharosvei 16 Tlf.: 971 91 745
4876, Grimstad  
Org.nr. 977032369  

 

Veibeskrivelse - Butikk til lager

Vårt lager befinner seg på Østerhus industriområde med adresse Østerskogen 45. Veibeskrivelsen tar utgangspunkt fra vår butikk i Grimstad (se punkt 1 i kjørebeskrivelsen).

map route