frakt
Velkommen! Du kan Logge inn eller Opprette konto

Osmo


Viser 1 til 34 av 34 (1 Sider)

OSMO TIL BEST PRIS - LANGVARIG SKJØNNHET OG BESKYTTELSE TAKKET VÆRE NATURLIGE OLJER OG VOKSER

Tre er et naturlig materiale. Trestrukturen er lik som vår hud, kan ta imot og slippe ut fuktighet og det puster. For å sikre at disse egenskapene beholdes, er våre trebehandlingsprodukter perfekt tilpasset treets egenskaper. Osmo sine trebehandlingsprodukter er basert på naturlige oljer og vokser. Oljen trenger inn i treet og beskytter fra innsiden. Voksen lager en elastisk, mikroporøs overflate som beskytter treet mot utvendige påvirkninger. Treet bevarer sitt naturlige utseende og blir beskyttet på best måte. Osmo leverer hardvoksolje til blant annet gulvprodusentene Tarkett og Meister parkett. Det sier alt om kvaliteten. For at våre kunder på Osmo skal bli fornøyd er det viktig med riktig bruk. Husk å lese bruksanvisning før bruk. Benytt deg gjerne også av vår guide for påføring av Osmo hardvoksolje.

Osmo produkter kjøpes enklest og billig hos Gulvxtra.no- levert hjem uansett hvor du bor i Norge.

På vår nettside har vi et utvalg av våre lagerførte produkter fra Osmo. Har du forespørsler om andre Osmo produkter er muligheten stor for at vi også har dette på lager. Send oss en mail (post@gulvxtra.no) eller ring 97191745 for utfyllende info. Her kan du få råd og veiledning samt få tilsendt prøve på alle Osmo dekorvoks fargene.

Vi leverer Osmo til hele landet. Svært hurtig levering til Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Stavanger.

Har du spørsmål ang bruk av Osmo hardvoks eller dekorvoks ta kontakt med oss på mail post@gulvxtra.no eller på telefon 97191745. Vi sitter på mange gode faglige råd.

NB! På grunn av kapasitet begrenser vi vår kundeservice til å gjelde handlende kunder eller fremtidig kunder.