frakt
Velkommen! Du kan Logge inn eller Opprette konto

Parkett | Tarkett Prestige - White Sand Eik

Veil: 949 kr / m2
Vår pris: 698 kr / m2

Beregningskalkulator

Mål opp hvor mange kvadratmeter du trenger (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).
W(m) L(m)
Kvadratmeter (m2):
Beregnet (m2):
Antall pakker du trenger:
Pris: 0.00 kr
  • Produsent: Tarkett
  • Varenummer: 7877046
  • Lagerstatus: På lager

Parkett 1-stav Prestige - uslåelig nettpris - hurtig levering

Tarkett Prestige

Prestige hyller naturens skaperverk og treets naturlige styrke og kraft til å stå imot tidens tann. Plankene behandles med en spesiell børsteteknikk for å få det ferdige gulvet til å se ut som om det har blitt preget av sol, sand og vind. Dette skaper et mykt og rustikt preg, som en vindskjev gammel trebenk som har stått ved en strandpromenade ved havet i utallige år.

White Sand Eik er bestselgeren fra Tarketts Prestige-serie. En utrolig pen hvitlasert eikeparkett i enstav/plank med en antikkbørstet overflate. Denne børstingen er noe grovere enn ellers. Dette skaper et særdeles spesielt og stilrent utseene, nesten slik at parketten ser ut som en antikk - Derav navnet. Gulvet har en høy sortering av treverket der kvister mer eller mindre er fraværende.

Overflaten er videre behandlet med Proteco Hardvoksolje med hvitpigment. Dette gir gulvet et oljet utseende og høy slitestyrke, samt et enkelt vedlikehold som kan utføres kun på deler av gulvet. Du trenger altså ikke vedlikeholde hele gulvet når nødvendig, kun plasser hvor gulvet blir slitt.

Prestige-serien har minifas på langsidene. Dette bidrar til å bevare det tradisjonelle plankeutseendet vi er ute etter.

Når du velger Tarkett, kjøper du ikke bare selve parkettgulvet. Du kjøper også kunnskapen som sikrer at gulvet er av høy kvalitet. Tre er et levende materiale som utvider seg og trekker seg sammen avhengig av temperatur og luftfuktighet. Tarkett har over 125 år erfaring og er en av verdens ledende gulvprodusenter, noe som gir deg som kunde hos oss trygghet og kvalitetsforsikring.

Gulvet er godkjent for legging på gulvvarme, såfremt overflatetemperaturen ikke overstiger 27°C.

Prestige White Sand 1-stav selges nå til kampanjepris så langt lageret rekker.


Se våre tips før legging av gulv

Les mer om de ulike sorteringene av parkett

Tekniske spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,51 m2
  • Behandling: Proteco Hardvoksolje
  • Lengde: 2200
  • Bredde: 190 mm
  • Høyde: 14 mm
  • Slitesjikt: 3,6 mm
  • Låsesystem: 2-lock, flytende installasjon.

Ta kontakt med oss i Gulvxtra.no på telefon 97191745 eller mail: post@gulvxtra.no dersom du har spørsmål ang produkt, montering eller vedlikehold.

Gulvxtra.no leverer hurtig fra lager i Grimstad til din adresse. 

Relaterte produkter