frakt
Velkommen! Du kan Logge inn eller Opprette konto

Trygg Handel

 

Føl deg sikker på nett

Hos Gulvxtra.no kan du til en hver tid gjøre en god og trygg handel. Gulvxtra.no er en del av Kulør Odden (Odden Farve & Interiør As) som ble etablert i 1997. Vi er et økonomisk solid firma med lang erfaring i salg og montering av alle typer gulv.

Betalingsløsningen på vår nettside er levert av PayEx. Dette garanterer trygghet når du betaler med kort for de produktene du ønsker å kjøpe via vår nettside. I tillegg tilbyr vi betaling gjennom PayEx Faktura. Her kan du kjøpe produkter på kreditt - kjøp nå - betal senere.

Faste kunder har også muligheten til å handle på kreditt gjennom vårt firma. Du får da varene levert på adresse før faktura forfaller. Denne ordningen kan også gjøres for enkeltkunder. Ordningen krever kredittverdighet.

Bestilte varer blir normalt sett pakket og sendt neste virkedag etter bestilling. Varen(e) blir levert av Bring Cargo som har landsdekkende distribusjon.

Alle våre leverandører er solide og anerkjente produsenter/importører som har representanter over hele landet. Uansett hvor du skal ha varen levert, er vi ikke langt unna om du som kunde skulle ha noen spørsmål angående ditt produkt. Hos oss tar vi det som en selvfølge med oppfølging også etter at varen er kjøpt og sendt fra oss.

 

Våre samarbeidspartnere

Tarkett - Leverandør av parkett.

Sørlandslisten - Leverandør av listverk.

Bring - Rask og sikker levering.

PayEx - Enkle betalingsløsninger.

Meister - Leverandør av parkett.

Kronospan - Leverandør av laminat.