frakt
Velkommen! Du kan Logge inn eller Opprette konto

Vareretur

 

Avtal retur på forhånd

Hvis du av forskjellige årsaker ønsker å returnere noe av kjøpte varer hos oss kan dette gjøres etter nærmere avtale. Kontakt kundeservice på telefon 971 91 745 eller e-post post@gulvxtra.no. Returfrakt / omkostninger dekkes av kunde.

 

Retur av varer ved kjøp av for stort antall produkter

Hvis du som kunde hos oss kommer ut for at du har kjøpt for mye av et produkt og ønsker å returnere det resterende til oss, må du ta kontakt snarest for at vi skal kunne få organisert transport av de aktuelle varene. Ved retur av varer i disse tilfeller hvor det er kjøpt for mye er det kunden som er ansvarlig for transportkostnad samt å pakke varene forsvarlig for å unngå skade. Om ønskelig kan vi selvfølgelig være behjelpelig med å organisere transport via vår transportør Bring. Kunden blir fakturert for kostnader i forbindelse med dette.

 

Retur av varer som har skade ved levering

Hvis du som kunde hos oss oppdager skade på varene ved levering er det viktig at dette blir merket på fraktbrev. Du må alltid kontrollere mottatte varer før du skriver under fraktbrevet. Når fraktbrevet er underskrevet samtykker du i at varen er full og hel. Det ytes ingen erstatning om ikke fraktbrevet er merket med «skade». Kunden forplikter seg til å lagre varene for å unngå ytterligere skade til vi får ordnet med transport. Ved retur av varer med skade er det Gulvxtra.no som står for alle kostnader. Du som kunde får ingen økonomiske utgifter i den anledning.

 

Returadresse

Gulvxtra

Odden Farve & Interiør AS

Østerskogen 45

4879, Grimstad

Norge