Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 45.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Klikkvinyl | Lyra Stabil - Hvit Eik

SKU
4501

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris
Pris per m²
På lager
Veil kr 498,- kr 339,-

Lyra Klikkvinyl Hvit Eik -

Lyra er en unik og harmonisk kolleksjon fra Gulvxtra med spesielt utvalgte design perfekt tilpasset de Skandinaviske gulvtrendene.

Robust og slitesterkt vinylgulv i meget flott hvit dekor. Brede og lange bord bidrar til et eksklusivt og imøtekommende utseende. Gulvet føles ekte og naturlig da åringer er trykt ned i overflaten. Gulvet har en liten fas på lang- og kortside. Kvaliteten i dette klikkvinylgulvet er testet til høyeste kvalitet, AC5. Det betyr at produktet kan legges i butikker, kontorer etc i tillegg til private boliger. Klikkvinylen har 5G – et høykvalitets klikklåsesystem som gjør flytende montering både raskt og enkelt. Gulvet er godkjent for legging på gulvvarme. Lyra Klikkvinyl er laget av materialer som er 100% resirkulerbart og ftalatfritt, med veldig lave emissionsverdier.

2. generasjons klikkvinyl er langt mer stabil enn forgjengeren. Den rigide kjernen, HDC (High Density Core), sørger for meget høy formstabilitet og gulvet kan monteres på store overflater. Overflaten er gjennomsiktig vinyl som igjen er tildekket med et lag patentert coating. Dette gir sammenlagt et gulv som tåler mye.

Gulvet har ferdig pålimt spesial underlag. Skal ikke legges underlag i tillegg. Dette underlaget er akkurat passe mykt og skaper meget god komfort i gulvet.

Klikkvinylen leveres direkte fra vårt lager i Grimstad til gode kampanje priser. Tilbudet varer så lenge beholdningen rekker.

 Klikkvinylen tåler undervarme(varmekabler). Ønskes gulvet lagt på varmefolie er det viktig at underlaget for varmefolien er trykkfast nok til bruk av klikkvinyl.

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,14 m2
  • Lengde: 1518 mm
  • Bredde: 235 mm
  • Høyde: 6 mm
  • Klassifisering: CL33 / AC5
  • Slitesjikt: 0,55 mm
  • Låsesystem: 5G 

Hurtig levering til alle steder i Norge - Spesielt Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Mer informasjon
length 1518 mm
width 235 mm
height 6 mm
Produsent Novalis
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Klikkvinyl | Lyra Stabil - Hvit Eik
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.