Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 45.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Klikkvinyl | Lyra Stabil - Lys Eik

SKU
4505

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris
Pris per m²
På lager
Veil kr 498,- kr 339,-

Lyra vinylklikk - Lys Eik

Lyra er en unik og harmonisk kolleksjon fra Gulvxtra med spesielt utvalgte design perfekt tilpasset de Skandinaviske gulvtrendene.

Høykvalitets og slitesterkt vinylgulv i meget flott lys eik dekor. Formatet på denne klikkvinylen er vesentlig bredere og lengre enn gjennomsnittet på markedet. Xl formatet gjør det lille ekstra med gulvet. Gulvet føles ekte og naturlig da åringer er trykt ned i overflaten. Gulvet har en liten fas få lang- og kortside. Kvaliteten i dette klikkvinylgulvet er testet til høyeste kvalitet, AC5. Det betyr at produktet kan legges i butikker, kontorer etc i tillegg til private boliger. Vinylplanken har 5G – et høykvalitets klikklåsesystem som gjør flytende montering både raskt og enkelt.

2. generasjons klikkvinyl er langt mer stabil enn forgjengeren. Den rigide kjernen, HDC (High Density Core), sørger for meget høy formstabilitet og gulvet kan monteres på store overflater. Overflaten er gjennomsiktig vinyl som igjen er tildekket med et lag patentert coating. Dette gir sammenlagt et gulv som tåler mye.

Lyra Klikkvinyl er laget av materialer som er 100% resirkulerbart og ftalatfritt, med veldig lave emissionsverdier.

 

Klikkvinylen leveres med ferdig pålimt underlag- skal ikke bruke underlag i tillegg til dette. 

Klikkvinylen tåler å bli lagt på varmekabler eller annen gulvvarme. Ønskes det bruk av varmefolie er det viktig at underlaget for varmefolien er tilstrekkelig trykkfast for legging av klikkvinyl.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,14 m2
  • Lengde: 1518 mm
  • Bredde: 235 mm
  • Høyde: 6 mm
  • Klassifisering: CL33/AC5
  • Slitesjikt: 0,55 mm
  • Låsesystem: 5G

Hurtig levering til alle steder i Norge, spesielt Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Mer informasjon
length 1518 mm
width 235 mm
height 6 mm
Produsent Novalis
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Klikkvinyl | Lyra Stabil - Lys Eik
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.