frakt
Velkommen! Du kan Logge inn eller Opprette konto

Osmo | Dekorvoks Snø Matt 3186 (0,375L)

269 kr/stk
  • Produsent: Osmo
  • Varenummer: 48721816
  • Lagerstatus: På lager

Snø Matt Dekorvoks

Osmo

Kun en passende treutførelse kan møte behovene til ekte treverk, slik at det beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid. For å oppnå akkurat disse målene, har Osmo som en pioner innen feltet utviklet sine egne mikroporøse, naturlige olje- og voksbaserte produkter i over 40 år.

Osmo Dekorvoks er en transparent og matt overflatebehandling for treprodukter, inneholder det beste naturen kan tilby av oljer og vokser i ett produkt. Produktet gir en overflate som er smuss og vannavvisende, slitesterk og trenær å ta og føle på.

I forhold til sammenlignbare produkter er dette produktet meget enkel å påføre og på grunn av naturlige oljer og vokser som er råvarene vil det oppnås en jevn innfarging uten skjolder. Enkel å påføre, ingen grunning, ingen sliping. Gir en diffusjonsåpen overflate som verken sprekker eller flasser av.

Anbefales til overflatebehandling av vegger, tak, dører, lister, sponplater og kork. Meget godt egnet til innfarging av gulv, og like godt egnet til innfarging av kjøkken og baderomsinnredning, som til møbler og leker av tre.

Tekniske spesifikasjoner

  • Dekkevne: Ca. 24 m2 per liter ved ett strøk.