Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 35.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Parkett | Lyra - Rustikk Hvit Eik 1-Stav

SKU
10166332

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris
Pris per m²
På lager
Veil kr 549,- kr 419,-

Vakker rustikk 1-stav hvit eik parkett - Uslåelig pris

Lyra er en unik og harmonisk kolleksjon fra Gulvxtra med spesielt utvalgte design perfekt tilpasset de Skandinaviske gulvtrendene.

Rustikk Hvit Eik er en 1-stavs parkett med rustikk sortering – variert med kvister. Fargen på parketten er over i det rene hvite, og ikke i "rosa" som mange hvitlaserte parketter er. Den er lett børstet, noe som fremhever struktur og følelsen av at dette er ekte treverk. Parketten har en liten v-fas på langsidene og er behandlet med syv strøk hvitpigmentert mattlakk for et slitesterkt, oppriktig vakkert og naturtro utseende. Veldig tidsriktig parkett som passer til de fleste omgivelser. Gulvxtra.no selger nå denne parketten til kampanjepris.

Parketten har MasterClick Plus – et høykvalitets klikklåsesystem som gjør flytende montering både raskt og enkelt. Gulvet er godkjent for legging på gulvvarme/varmekabler, såfremt overflatetemperaturen ikke overstiger 27°C. Produsert i Tyskland av MeisterWerke for Gulvxtra.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 1,58 m2
  • Behandling: Mattlakk
  • Lengde: 2200 mm
  • Bredde: 180 mm
  • Høyde: 13 mm
  • Slitesjikt: 2,5 mm
  • Låsesystem: MasterClick Plus

 

Gulvxtra.no er så sikker på at vi har de beste prisene, tilbudene og kampanjene at vi gir prisgaranti på alle våre lagerførte produkter. Hurtig levering til alle adresser direkte fra vår nettbutikk. Ca 2 virkedagers levering til alle storbyer i Norge (Oslo, Trondheim, Kristiansand og Bergen). Ellers 2-6 virkedager leveringstid.

Mer informasjon
length 2200
height 13
width 180
Bredde 180 mm
Lengde 2200 mm
Høyde 13 mm
Klikklåsesystem MeisterClick
Må limes Nei
Slitesjikt 2,5 mm
Pakkestørrelse 1,58 m²
Behandling Matt Lakk
Børstet Ja
Sagmerker Nei
Pakkevekt 17 kg
Varenummer 10166332
Gulvvarme Maks. 27°C / 60W pr. m²
Produsent MeisterWerke
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Parkett | Lyra - Rustikk Hvit Eik 1-Stav
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.