Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 35.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Parkett | Tarkett Prestige - White Sand Eik

SKU
7877046

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris
Pris per m²
På lager
Veil kr 949,- kr 698,-

Parkett 1-stav Prestige - Uslåelig nettpris - Hurtig levering

Prestige hyller naturens skaperverk og treets naturlige styrke og kraft til å stå imot tidens tann. Plankene behandles med en spesiell børsteteknikk for å få det ferdige gulvet til å se ut som om det har blitt preget av sol, sand og vind. Dette skaper et mykt og rustikt preg, som en vindskjev gammel trebenk som har stått ved en strandpromenade ved havet i utallige år.

White Sand Eik er bestselgeren fra Tarketts Prestige-serie. En utrolig pen hvitlasert eikeparkett i enstav/plank med en antikkbørstet overflate. Denne børstingen er noe grovere enn ellers. Dette skaper et særdeles spesielt og stilrent utseene, nesten slik at parketten ser ut som en antikk - Derav navnet.

Gulvet har en høy sortering av treverket der kvister mer eller mindre er fraværende. Overflaten er videre behandlet med Proteco Hardvoksolje med hvitpigment. Dette gir gulvet et oljet utseende og høy slitestyrke, samt et enkelt vedlikehold som kan utføres kun på deler av gulvet. Du trenger altså ikke vedlikeholde hele gulvet når nødvendig, kun plasser hvor gulvet blir slitt. Prestige-serien har minifas på langsidene. Dette bidrar til å bevare det tradisjonelle plankeutseendet vi er ute etter.

Når du velger Tarkett, kjøper du ikke bare selve parkettgulvet. Du kjøper også kunnskapen som sikrer at gulvet er av høy kvalitet. Tre er et levende materiale som utvider seg og trekker seg sammen avhengig av temperatur og luftfuktighet. Tarkett har over 125 år erfaring og er en av verdens ledende gulvprodusenter, noe som gir deg som kunde hos oss trygghet og kvalitetsforsikring. Gulvet er godkjent for legging på gulvvarme, såfremt overflatetemperaturen ikke overstiger 27°C.

Prestige White Sand 1-stav selges nå til kampanjepris så langt lageret rekker.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,51 m2
  • Behandling: Proteco Hardvoksolje
  • Lengde: 2200
  • Bredde: 190 mm
  • Høyde: 14 mm
  • Slitesjikt: 3,6 mm
  • Låsesystem: 2-lock, flytende installasjon.

 

Ta kontakt med oss i Gulvxtra.no på telefon 97191745 eller mail: post@gulvxtra.no dersom du har spørsmål angående produkt, montering eller vedlikehold. Gulvxtra.no leverer hurtig fra lager i Grimstad til din adresse. 

Mer informasjon
length 2200
width 190
height 0.014
Produsent Tarkett
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Parkett | Tarkett Prestige - White Sand Eik
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.