Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 35.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Parkett | Tarkett Shade - Amerikansk Hvit Eik

SKU
7877002

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris
Pris per m²
På lager
Veil kr 798,- kr 588,-

Tidløs amerikansk eik

Shade - Et bredt utvalg av elegante tregulv fra 1-stav til 3-stav forsterket med lasurer i naturlige farger. Det brede og varierte utvalget skaper flere muligheter for klassisk vakre og lune rom i harmoni med de ulike interiørstiler.

Parketten for alle som ønsker et tidløst, stilfullt og eksklusivt gulv. Brede og lange bord kombinert med riktig hvitfarge. Shade Amerikansk Hvit Eik er en eik som har ett strøk med lakk som inneholder hvite pigmenter for å lysne utseendet i forhold til ordninær amerikansk eik. Deretter blir det lagt seks toppstrøk med lakk som igjen børstes for å oppnå en naturlig overflate som gir den gode følelsen av et tregulv. Prosessen gjør at man kan føle furene i trevirket som med et oljet gulv, dette uten å måtte etterpleie det med jevne mellomrom. Pigmentene i lakken gjør at gulvet ikke endrer farge like mye som parkettgulv uten pigmentlakk.

Gulvet har et stilfullt, lyst uttrykk som også kan gå mot det litt røffe. Passer i de fleste boliger, både stilrene med rette linjer og eldre hus med klassisk innredning. Gulvet er godkjent for gulvvarme og er av beste skandinavisk kvalitet. Klikkes enkelt sammen med 2-lock, et av markedets beste låsesystemer. Shade er en serie av høy kvalitet fra Tarkett som er behandlet med markedets sterkeste lakk; Proteco Natura. Denne lakken gir overflaten et oljet utseende, men med lakkens egenskaper.

Når du velger Tarkett, kjøper du ikke bare selve parkettgulvet. Du kjøper også kunnskapen som sikrer at gulvet er av høy kvalitet. Tre er et levende materiale som utvider seg og trekker seg sammen avhengig av temperatur og luftfuktighet. Tarkett har over 125 år erfaring og er en av verdens ledende gulvprodusenter, noe som gir deg som kunde hos oss trygghet og kvalitetsforsikring.

Gulvet er godkjent for legging på gulvvarme, såfremt overflatetemperaturen ikke overstiger 27°C.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,51 m2
  • Behandling: Proteco Natura
  • Lengde: 2200 mm
  • Bredde: 190 mm
  • Høyde: 14 mm
  • Slitesjikt: 3,6 mm
  • Låsesystem: 2-lock
Mer informasjon
length 2200
height 14
width 190
Bredde 190 mm
Lengde 2200 / 2000 mm
Høyde 14 mm
Klikklåsesystem 2-lock / 5G
Må limes Nei
Slitesjikt 3,6 mm
Pakkestørrelse 2,51 m²
Behandling Proteco Natura Lakk
Børstet Nei
Sagmerker Nei
Pakkevekt 20 kg
Varenummer 7877002
Gulvvarme Maks. 27°C / 60W pr. m²
Produsent Tarkett
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Parkett | Tarkett Shade - Amerikansk Hvit Eik
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.