Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 45.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Teppeflis | Intrigo - Antrasitt 980 50x50cm

SKU
980

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris per m²
På lager
Veil kr 449,- kr 279,-

Produktet selges i hele pakker og antallet pakker kalkuleres i forhold til hvor mange kvadratmeter du taster inn.

Teppeflis Intrigo Antrasitt

Intrigo 980 er en teppeflis med mellomhøy luv som nå selges til en meget hyggelig kampanjepris. Fargen er en antrasitt, en sort/mørk grå farge i tidsriktig tone. Garnet i teppeflisen er laget som høyreist fiber og den kan brukes i alle oppholdsrom i privathjem med stor slitasje. I tillegg kan den legges på butikker, kontorer og andre plasser med moderat slitasje. Teppeflisene kan også legges på forskjellige måter, rett legging og sjakkmønster. Det er også mulig å kombinere forskjellige farger om ønskelig.

Til montering anbefaler vi å hellime flisene til underlaget med Casco Tape Fix – Dette er et åpent lim som lar deg beholde muligheten for å endre leggeretning, mønster, eller å enkelt bytte ut en flis dersom den skulle bli skadet. Det er ikke bare det praktiske som er det flotte med teppefliser - det er alle mulighetene du har. Her har du virkelig sjansen til å variere! Hva med sjakkmønster? Eller markere gulvet under spisegruppen med en annen fargenyanse? Teppeflisene er enkle å transportere og legges med lite svinn.

Intrigo teppeflis består av en varmebehandlet syntetfiber av polypropelen som er svært enkel å holde ren. Den er også permanent antistatisk, støydempende og støyisolerende. Tåler sterke rengjøringsmidler og kan legges over gulvvarme. Allergivennlig teppeflis produsert med svært lave emisjonsverdier.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 5 m2
  • Lengde: 500 mm
  • Bredde: 500 mm
  • Høyde: Ca. 8 mm

 

Gulvxtra.no leverer hurtig varer fra vårt nettbutikk lager i Grimstad. Ca 2-4 dagers levering til feks Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Bergen. Alle våre varer vises i vår butikk, Kulør Odden, i Grimstad. Vi i gulvxtra.no har prisgaranti på alle våre teppefliser - Best på faste lave priser, kampanjer og alltid gode tilbud. Kjøp direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd = markedets beste pris.

Dersom du har spørsmål rundt produktet, levering eller legging av teppeflis - Ta kontakt med kundeservice på telf 97191745 eller på mail: post@gulvxtra.no.

Mer informasjon
length 50
width 50
height 2
Produsent Balta
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teppeflis | Intrigo - Antrasitt 980 50x50cm
Vi fant andre produkter du kanskje liker!
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.