Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 45.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Teppeflis | Intrigo - Antrasitt 980 50x50cm

SKU
980

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris
Pris per m²
På lager
Veil kr 449,- kr 279,-

Teppeflis Intrigo Antrasitt

Intrigo 980 er en teppeflis med mellomhøy luv som nå selges til en meget hyggelig kampanjepris. Fargen er en antrasitt, en sort/mørk grå farge i tidsriktig tone. Garnet i teppeflisen er laget som høyreist fiber og den kan brukes i alle oppholdsrom i privathjem med stor slitasje. I tillegg kan den legges på butikker, kontorer og andre plasser med moderat slitasje. Teppeflisene kan også legges på forskjellige måter, rett legging og sjakkmønster. Det er også mulig å kombinere forskjellige farger om ønskelig.

Til montering anbefaler vi å hellime flisene til underlaget med Casco Tape Fix – Dette er et åpent lim som lar deg beholde muligheten for å endre leggeretning, mønster, eller å enkelt bytte ut en flis dersom den skulle bli skadet. Det er ikke bare det praktiske som er det flotte med teppefliser - det er alle mulighetene du har. Her har du virkelig sjansen til å variere! Hva med sjakkmønster? Eller markere gulvet under spisegruppen med en annen fargenyanse? Teppeflisene er enkle å transportere og legges med lite svinn.

Intrigo teppeflis består av en varmebehandlet syntetfiber av polypropelen som er svært enkel å holde ren. Den er også permanent antistatisk, støydempende og støyisolerende. Tåler sterke rengjøringsmidler og kan legges over gulvvarme. Allergivennlig teppeflis produsert med svært lave emisjonsverdier.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 5 m2
  • Lengde: 500 mm
  • Bredde: 500 mm
  • Høyde: Ca. 8 mm

 

Gulvxtra.no leverer hurtig varer fra vårt nettbutikk lager i Grimstad. Ca 2-4 dagers levering til feks Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Bergen. Alle våre varer vises i vår butikk, Kulør Odden, i Grimstad. Vi i gulvxtra.no har prisgaranti på alle våre teppefliser - Best på faste lave priser, kampanjer og alltid gode tilbud. Kjøp direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd = markedets beste pris.

Dersom du har spørsmål rundt produktet, levering eller legging av teppeflis - Ta kontakt med kundeservice på telf 97191745 eller på mail: post@gulvxtra.no.

Mer informasjon
length 50
width 50
height 2
Produsent Balta
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teppeflis | Intrigo - Antrasitt 980 50x50cm
Vi fant andre produkter du kanskje liker!
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.