Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 35.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Tregulv | Meister Lindura HD 400 - Authentic Greige Oak 8744

SKU
632322874427

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris
Pris per m²
På lager
Veil kr 698,- kr 589,-

Authentic Greige Oak 8744

Lindura er et litt annerledes tregulv. En fusjon av ekte trebelegg med trepulver - helt ned til den minste treporen - resulterer i en helt ny og motstandsdyktig overflate. Sammenlignet med tradisjonelle parkettgulv er motstandsdyktigheten mot trykkskader opp til 3 ganger bedre.

Dette gulvet er godt egnet for alle oppholdsrom i private hjem, samt for kommersielle områder med normal slitasje (f.eks. kontorer, venterom, butikker osv.). Da gulvet er hardvokset kan det enkelt vedlikeholdes for at gulvet også skal tåle stor slitasje.

Greige Oak er av autentisk sortering - Denne graderingen gir et autentisk utseende som ligner på den rustikke graderingen. Spillet på farger og strukturer samt sporadisk yteved og sunne kvister, som ikke er begrenset i diameter eller frekvens, skaper et autentisk og naturlig utseende. Kvister og sprekker fylles perfekt ved hjelp av trepulverteknologi. Den dype børstingen skaper en helt ny overflatefølelse og fullfører dermed det naturlige og autentiske inntrykket.

Overflaten er behandlet hardvoks - Dette gir høy slitestyrke og en lettstelt overflate som er enkel å vedlikeholde. Størrelsen på bordene er hele 2200 x 270 mm. De har V-fuge på langsidene og microfuge på kortendene. Total tykkelse er 11 mm.

Gulvet monteres flytende, raskt og enkelt med klikksystemet Masterclic Plus. Det kan også monteres over gulvvarme, bare husk på at det da må brukes fuktsperre!

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,38 m2
  • Behandling: Osmo hardvoks
  • Lengde: 2200 mm
  • Bredde: 270 mm
  • Høyde: 11 mm
  • Låsesystem: Masterclic Plus
Mer informasjon
Produsent MeisterWerke
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tregulv | Meister Lindura HD 400 - Authentic Greige Oak 8744
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.