1 stavs parkett

Anmeldelser fra Google

4,7 (58)

1 stavs parkett er et populært valg blant Nordmenn. Denne typen parkettgulv gir rommet et lunt og eksklusivt preg, samt følelsen av å ha et ekte heltregulv.

Vis som Rutenett Liste

18 Varer

Synkende
per side

Hva er 1-stavs parkett?

1 stavs parkett refererer til en spesiell type parkettgulv som består av en enkelt planke eller stav i full bredde, vanligvis mellom 18 og 22 centimeter bred. Denne typen parkettgulv er populær fordi den gir et elegant og naturlig utseende til et rom. Ordet "1 stav" kommer fra det faktum at hver plank eller stav er produsert som en enkelt enhet, i motsetning til flere mindre strimler som kan bli satt sammen for å lage et gulv. Denne konstruksjonen bidrar til et mer enhetlig utseende, og mønsteret på gulvet er bestemt av den naturlige strukturen i treet. Enstavs parkett er tilgjengelig i forskjellige trearter og overflatebehandlinger, slik at man kan velge det som passer best til sin personlige smak og interiørstil. Den kan også ha ulike tykkelser, men generelt er det en solid og slitesterk type gulv som kan gi langvarig glede og øke verdien av hjemmet ditt.

De vanligste sorteringene som finnes i 1-stavs parkett inkluderer

Natur

Også kjent som "Prime", "Select "eller "Harmonisk" sortering. Dette er den mest ensartede sorteringen der plankene har minimal variasjon i fargen og mønsteret. Det er få eller ingen knaster eller kvister, og det gir et rent og moderne utseende.

Levende / Lively

Denne sorteringen har mer variasjon i fargen og mønsteret. Plankene kan ha naturlige knaster, noe  kvister, fargenyanser og annen naturlig skjønnhet som gir et mer rustikt og levende utseende.

Rustikk

Denne sorteringen er den mest solgte på markedet. Vareiert med kvist og fargevariasjon mellom bord. Store kvister er utbedret(sparklet) mens mindre kvister ofte er hele. Prisen på denne sorteringen er ofte rimeligere enn renere sorteringer.

Country

Også kjent som Rustikk+, denne sorteringen har enda mer variasjon og naturlige karaktertrekk enn levende sortering. Det kan inkludere større knaster, mer markerte kvister og mer uttalt fargenyanser. Utbedrede kvistsprekker og kvister er helt vanlig i denne sorteringen.

PS! Uansett sortering så betyr ikke at en grovere sortering er en b-vare i forhold til en renere sortering. Uansett sortering skal varen være fri for opplagte feil og kvaliteten skal være som beskrevet i parkettbeskrivelse fra produsent.

Erfaren leverandør av 1-stav parkett

Vi i Gulvxtra.no gjør store innkjøp av 1-stavs parkett direkte fra fabrikk. Dette gjør at vi kan selge våre parkettgulv langt rimeligere enn din lokale byggevareforhandler eller fargehandel som feks Byggmakker, Maxbo og Coop Bygg. Vi i Gulvxtra.no tilstreber oss til enhver tid å ha et tidsriktig utvalg 1 stav parkettgulv til markedets billigste priser. I tillegg til faste lave priser kjører vi også med jevne mellomrom rå kampanjer og tilbud på utvalgte 1 stav parkettgulv. Så sikre er vi på våre priser at vi gir prisgaranti på alle våre lagerførte parkettgulv. De aller fleste 1-stavs parkett i vår nettbutikk er lagervare, da med kort leveringstid ca 1-5 dager avhengig av hvor i landet du bor.

Storbyer som Bergen, Oslo, Kristiansand, Trondheim og Stavanger er store kundeområder for oss i Gulvxtra.no, derfor har vi stort fokus på leveringstid i disse områdene. Vi selger mye av våre produkter gjennom nettbutikken, men også lokalt gjennom vår butikk i Grimstad, Kulør Odden.

Her har vi stort showrom med store prøver samt erfarent personell som gir gode tips og råd. Kom innom for en hyggelig gulvprat!

Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.