Klikkvinyl

Vinylgulv med enorm slitestyrke.

Den nyeste generasjonen av klikkvinyl tilbyr særdeles høy slitestyrke, detaljert overflate og en lun følelse under føttene.

 

Vis som Rutenett Liste

10 Varer

per side
Synkende
Vis som Rutenett Liste

10 Varer

per side
Synkende

Vinylklikk setter en ny standard i gulvbransjen. Klikkvinyl er det beste fra to verdener innen gulv. Vinyl og laminat. Klikkvinyl tåler mye. Både fukt og slitasje. Det er svært naturtro. Det kan se ut som autentisk tre, med virkelighetstro detaljer. Når du opplever den varme, myke og vannfaste overflaten bestemmer mange seg for å prøve klikkvinyl. Problemer med å finne favorittdesignen? Vel, Gulvxtra.no har alltid mange forskjellige dekorer å velge mellom og nå har vi nå et større utvalg enn noensinne. De siste tilskuddene har alle moderne plank-format og supplerer vårt tidligere utvalg av tre- og steindekorer. Klikkvinyl kalles også vinylclick, lvt, eller vinylplank.

Vi selger klikkvinyl produsert av bl annet Tarkett. klikkvinylene er nøye testet slik at våre kunder skal få en god erfaring ved kjøp av dette produktet av gulvxtra.no. . Ring oss gjerne på telef 97191745 om spørsmål rundt dette. Klikkvinyl trenger strengt tatt ikke eget underlag men vi anbefaler at de samme underlagene som selges til parkett/laminat brukes. Dette for at opplevelsen av gulvet skal bli bedre. Klikkvinyl kan legges oppå unervarme varmekabler, varmefolie og vannbåren varme). Alle våre vinylklikk gulv tåler mye slitasje. Gulvtester viser en klassifisering på AC 5 og AC 6 på alle våre vinylstaver.

Klikkvinyl har samme krav til undergulv som laminat og parkett. Gulvet skal være plant max+/- 3mm høydeforskjell på 2 meter. Klikkvinylen skal legges med avstand til vegg og andre faste holdepunkter.

Vi leverer over hele landet gjennom vår nettbutikk. Meget hurtig levering tl Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Til og med på mindre plasser i Norge og leverer Gulvxtra.no gulvene innen kort tid- dette pga vårt gode samarbeid med Bring Cargo. For de som ønsker det har vi også hentelager på Østerhus i Grimstad. Alle våre gulver kan sees i vår butikk, Kulør Odden, i Grimstad.

Ring eller mail oss i Gulvxtra.no om du trenger tips og råd ang produktet klikkvinyl.

Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.