Fiskebensparkett

Fiskebensmønsteret er en velkjent klassiker innen gulvdesign som har vært et symbol på luksus og eleganse gjennom århundrer. Vi har et stort tilbud fiskebensparkett til markedets beste pris og rask levering over hele landet. 

Vis som Rutenett Liste

10 Varer

Synkende
per side

 

Fiskebensgulv er et tradisjonelt gulvmønster som har blitt stadig mer populært. Fiskebensmønster har vært brukt i forskjellige interiør og tekstilprodukter i flere hundre år. Flere og flere kunder har nå fått øynene opp for dette flotte gulvdesignet, spesielt de siste 2-3 årene.

Vi leverer parkett i forskjellige størrelser og formater. Parketten har gjerne mattlakk eller hardvokset og lettbørstet overfalte. Alle våre fiskebensparketter har en liten v-fug på lang og kortside, dette skaper et meget stilfullt uttrykk og skiller seg ut meget positivt i forhold til gulv uten v-fug.

Våre parketter er meget enkle og legge grunnet klikksystem og skal ligge "flytende" uten bruk av lim, dette forenkler leggingen vesentlig samtidig som det muliggjør å bruke varmefolie under gulvene.

Alle våre parkettgulv tåler undervarme enten det er varmekabler, vannbåren varme eller varmefolie, med en maksimal overflatetemperatur på 27°C.

Meister fiskebensparkett

Meister fiskebensparkett er produsert i Tyskland under streng kvalitetskontroll. Parkettene er derfor svært godt egnet for nordiske forhold ang temperatur og luftfuktighet.

Vi tilstreber oss til enhver tid å ha de beste tilbudene i bransjen, uansett gulvtype. Vi er så sikre på at vi vi er billigst på alle våre lagerførte varianter at vi gir prisgaranti som gjelder over hele Norge. 

Fiskebensparkett med klikksystem er en førsteklasses gulvløsning som kombinerer den tidløse skjønnheten til fiskebensmønsteret med en enkel og effektiv monteringsmetode. Denne parketten har blitt stadig mer populært blant forbrukere som søker et estetisk tiltalende og praktisk alternativ for sine hjem.

I denne omfattende guiden vil vi utforske de mange fordeler, installasjonsprosessen, holdbarheten og miljøaspektene ved fiskebensparkett med klikksystem.

Estetisk appell og klassisk fiskebensmønster

Fiskebensmønsteret er en velkjent klassiker innen gulvdesign som har vært et symbol på luksus og eleganse gjennom århundrer. Mønsteret består av vinkelrette planker som er lagt diagonalt i forhold til hverandre for å skape en slående og inviterende effekt. Dette unike mønsteret tilfører en sofistikert atmosfære til ethvert rom, og det kan tilpasses ulike tresorter og farger for å passe til forskjellige innredningsstiler.

Fiskebensparkett med ekstraordinær holdbarhet og slitestyrke

Parkett med fiskebensmønster er konstruert ved bruk av trelagsteknologi, som gir ekstraordinær holdbarhet og slitestyrke. Trelagssystemet kombinerer ulike tresorter og retninger i hvert enkelt panel, noe som gjør gulvet mer motstandsdyktig mot deformasjon og sprekker. Denne unike konstruksjonen gjør gulvet i stand til å tåle daglig slitasje, inkludert tunge møbler, høy trafikk samtidig som det opprettholder sitt vakre utseende.

Minimalt vedlikehold

Gulvet krever minimalt med vedlikehold for å beholde sin glans og funksjonalitet. Regelmessig støvsuging og tørrmopping er tilstrekkelig for å holde gulvet rent og pent. Ved behov kan det også enkelt rengjøres med en fuktig klut. Denne enkle vedlikeholdsprosessen gjør gulvet svært attraktivt for travle husstander som ønsker et vakkert gulv med minimal innsats. Viktig at alle parkettgulv som vaskes støvsuges før vask. Da vaskes det med renere vann enn om du går rett på vask uten støvsuging. Dette er spesielt viktig på alle parketter med børstet overflate. Brukes det for mye vann og såpe så kan gulvet se slitt ut etter kort tid. Gulvet fremstå slitt da skitt og urenheter setter seg i børsting og skjøter på parketten. Aldri vask parkett med grønnsåpe da det er fettholdig.

Miljøvennlighet og bærekraft

Treet som brukes til å produsere dette gulvet, kommer fra bærekraftig forvaltede skoger, noe som sikrer at skogsbestanden opprettholdes. Produksjonsprosessen er også designet for å minimere avfall og energiforbruk, noe som reduserer den totale miljøpåvirkningen. Ved å velge dette gulvet, kan forbrukere bidra til å bevare skoger og redusere deres økologiske fotavtrykk.

Økonomisk verdi og langsiktig investering

Selv om fiskebensparkett har en aura av luksus og eleganse, tilbyr det også en økonomisk fordel. Gulvet gir god verdi for pengene, da det er holdbart og langvarig. Investeringen vil betale seg over tid, da dette gulvet har potensial til å vare i mange år med riktig vedlikehold. Det estetiske utseendet og funksjonaliteten vil forbli intakt, noe som gjør det til en langsiktig investering for hjemmet ditt. Konklusjon: Fiskebensparkett med klikksystem er en utmerket gulvløsning som gir en perfekt kombinasjon av klassisk skjønnhet, praktisk montering, lang holdbarhet og miljøbevissthet. Dette innovative gulvet vil gi ethvert rom en unik stil og appell, samtidig som det tilbyr en enkel monteringsprosess for forbrukere med ulik erfaring innen byggearbeid.

Med minimalt vedlikehold og miljøvennlige egenskaper, vil fiskebensparkett med klikksystem være en verdifull og varig investering for ditt hjem. Velg dette gulvet for å oppgradere estetikken og funksjonaliteten til ditt hjem på en bærekraftig måte.

Montering av fiskebensparkett klikksystem

Klikksystem gjør det mulig å enkelt låse plankene sammen uten bruk av lim eller spiker. Dette gjør installasjonsprosessen mye raskere og enklere, og det gir forbrukere muligheten til å utføre arbeidet selv uten behov for spesialisert kompetanse. 

Før og etter montering av parkett er det flere viktige ting å huske på for å bevare utseendet best mulig og sikre lang levetid for gulvet.

Her er noen viktige tips:

Før montering

Kvalitet på parkett: Velg en parkett av god kvalitet, da dette vil påvirke gulvets holdbarhet og utseende over tid. Sjekk undergulv at det er stavilt og rett. Max ujevnhet skal være 3mm på 2 lengde meter. Dersom gulvet er ujevnt bør det avrettes med avrettingsmasse før legging. Sett deg godt inn i leggevideo som tilhører produktet, ha godt verktøy tilgjengelig. NB! Dersom gulvet er mere ujevnt en anbefalt og du av forskjellige årsaker ikke avretter gulvet før legging av fiskeben, anbefaler vi å lime not/fjær i låsesystemet med vinterlig eller Cascol Floor. Dette for å minimere knirk. Dette er uansett ikke anbefalt metode men skulle du som kunde velge å legge parkett på ujevnt undergulv er dette i praksis veldig forebyggende mot knirk og knepping i parkett, noe som fort oppstår ved legging på ujevnt undergulv. Liming av not/fjør gjøres på eget ansvar. Alle våre fiskebensparketter kan legges flytende eller hellimes i gulvet.

Riktig romklima

Sørg for at rommet der parketten skal monteres, har et stabilt inneklima med passende fuktighet og temperatur. Unngå store fuktighetsendringer, da dette kan føre til at parketten krymper eller ekspanderer. Relativ luftfuktighet skal ligge på mellom 30-60% før og etter montering. Akklimatisering: La parkettbordene akklimatisere seg i rommet i minst 48 timer før montering. Dette gir dem tid til å tilpasse seg det omkringliggende klimaet. Riktig underlag: Legg en egnet underlagsmatte eller fuktsperre under parketten for å beskytte mot fukt fra underlaget. Alle våre fiskebensparketter tåler gulvvarme men viktig at det legges et passende underlag med fuktsperre mellom undergulv og parkett ved bruk av undervarme.

Etter montering

Rengjøring: Rengjør parketten jevnlig med en myk kost eller støvsuger for å fjerne støv og smuss som kan skade overflaten. Støvsuging holder til det daglige renhold. Ved vask skal gulvet støvsuges først før vask med PH nøytralt vaskemiddel – aldri grønnsåpe på parket. Unngå fuktighet: Unngå å søle store mengder vann eller væsker på parketten, da dette kan føre til kantsvelling og skader.

Gulvbeskyttelse

Husk å bruke filtknotter under alle møbler for å minimere riper. Unngå sterke kjemikalier: Bruk kun produkter anbefalt av produsenten for rengjøring av parkett. Unngå sterke kjemikalier, da de kan skade overflaten. Se parkettens brukerveiledning for info om vedlikehold. Tørk opp søl raskt: Hvis du søler væske på parketten, tørk det umiddelbart for å unngå fuktighetspenetrasjon. Ved å følge disse tipsene vil du kunne bevare parkettgulvets utseende best mulig og sikre at det varer i mange år. Husk også å følge produsentens spesifikke instruksjoner for vedlikehold av din spesifikke type parkettgulv.

Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.