Fiskebensparkett

Fiskebensmønsteret er en velkjent klassiker innen gulvdesign som har vært et symbol på luksus og eleganse gjennom århundrer. Vi har et stort tilbud fiskebensparkett til markedets beste pris og rask levering over hele landet. 

Vis som Rutenett Liste

10 Varer

Synkende
per side

 

Fiskebensparkett har et tradisjonelt gulvmønster som har blitt stadig mer populært. Fiskebensmønster har vært brukt i forskjellige interiør og tekstilprodukter i flere hundre år. Flere og flere kunder har nå fått øynene opp for dette flotte gulvdesignet, spesielt de siste 2-3 årene.

Vi leverer parkett i forskjellige størrelser og formater. Parketten har gjerne mattlakk eller hardvokset og lettbørstet overfalte. Alle våre fiskebensparketter har en liten v-fug på lang og kortside, dette skaper et meget stilfullt uttrykk og skiller seg ut meget positivt i forhold til gulv uten v-fug.

Våre parketter er meget enkle og legge grunnet klikksystem og skal ligge "flytende" uten bruk av lim, dette forenkler leggingen vesentlig samtidig som det muliggjør å bruke varmefolie under gulvene.

Alle våre parkettgulv tåler undervarme enten det er varmekabler, vannbåren varme eller varmefolie, med en maksimal overflatetemperatur på 27°C.

Meister fiskebensparkett

Meister fiskebensparkett er produsert i Tyskland under streng kvalitetskontroll. Parkettene er derfor svært godt egnet for nordiske forhold ang temperatur og luftfuktighet.

Vi tilstreber oss til enhver tid å ha de beste tilbudene i bransjen, uansett gulvtype. Vi er så sikre på at vi vi er billigst på alle våre lagerførte varianter at vi gir prisgaranti som gjelder over hele Norge. 

Fiskebensparkett med klikksystem er en førsteklasses gulvløsning som kombinerer den tidløse skjønnheten til fiskebensmønsteret med en enkel og effektiv monteringsmetode. Denne parketten har blitt stadig mer populært blant forbrukere som søker et estetisk tiltalende og praktisk alternativ for sine hjem.

I denne omfattende guiden vil vi utforske de mange fordeler, installasjonsprosessen, holdbarheten og miljøaspektene ved fiskebensparkett med klikksystem.

Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.