Fiskebensparkett

Stort utvalg fiskebensparkett til markedets beste priser. Stort lager med kort leveringstid.

Fiskebensparkett fra tyske Meister – Med klikksystem – Legges enkelt uten lim.

 

Vis som Rutenett Liste

11 Varer

per side
Synkende
Vis som Rutenett Liste

11 Varer

per side
Synkende

Fiskebensgulv er et tradisjonelt gulvmønster som har blitt stadig mer populært. Fiskebensmønster har vært brukt i forskjellige interiør og tekstilprodukter i flere hundre år. Flere og flere kunder har nå fått øynene opp for dette flotte gulvdesignet, spesielt de siste 2-3 årene Stavparkett i fiskebensmønster er et gulvvalg du som parkettkjøper bør vurdere når du ønsker å skape en interiørstil som definerer egen individualitet. Parkett lagt som fiskeben er et klassisk gulv som passer sammen med de fleste elementer i huset, som møbler, gardiner og kunst. Fiskebeinsparkett passer ofte også i de fleste boliger uansett om det er gamle hus eller nyere funkishus.

Vi i gulvxtra.no leverer fiskebensparkett i forskjellige størrelser og formater. Litt i forskjell til tidligere er det nå mer populært å bruke litt større formater enn tidligere. Parkettene har gjerne mattlakk eller hardvokset(Osmo behandlet) og lettbørstet overfalte, I tillegg har alle våre fiskebensparketter en liten v-fug på lang og kortside. Dette skaper et meget stilfullt uttrykk og skiller seg ut meget positivt i forhold til gulv uten v-fug. Våre parketter er meget enkle og legge grunnet klikksystem på alle varianter i vår nettbutikk. Alle fiskebeinsparkettene er beregnet for "flytende" legging uten bruk av lim. Dette forenkler leggingen vesentlig samtidig som det muliggjør å bruke varmefolie under gulvene. Alle våre fiskeben parketter tåler undervarme(varmekabler, vannbåren varme og varmefolie) med max overflatetemperatur 27 grader.

Meister fiskebensparkett er produsert i Tyskland under streng kvalitetskontroll. Parkettene er derfor svært godt egnet for nordiske forhold ang temperatur og luftfuktighet. Det patenterte låsesystemet muliggjør også at fiskebensparketten legges i "hollansk mønster" som er et rutemønster eller i vanlig parkettmønster. Dette gjøres altså med samme parketten.

Vi i Gulvxtra.no selger fiskebensparkett(stavparkett) til svært gunstige priser. Vi tilstreber oss til enhver tid å ha de beste tilbud og kampanjer, uansett gulv vi har i vår nettbutikk. Vi er så sikre på at vi vi er billigst på alle våre lagerførte varianter at vi gir prisgaranti som gjelder over hele Norge. Legg også merke til at noen av fiskebensparkettene er lagervare med meget kort leveringstid over hele Norge, da spesielt til Grimstad, Arendal, Kristiansand, Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Hvis ønskelig kan alle våre produkter også hentes på vårt store gulvlager i Grimstad.

Vi i gulvxtra.no skal hjelpe deg med å velge riktig type parkett, råd og vink under legging samt god oppfølging om det skulle være spørsmål både for og etter prosjektet ditt starter.

Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.