Klikkvinyl

Vis som Rutenett Liste

10 Varer

per side
Synkende
Vis som Rutenett Liste

10 Varer

per side
Synkende

Hva er klikkvinyl gulv?

Klikkvinyl gulv er en type gulvbelegg som har blitt stadig mer populært på grunn av sin enkle og raske installasjon, holdbarhet og estetiske appell. Det er en form for vinylgulv som kommer i plank- eller flisform, og det er utviklet for å etterligne utseendet til ekte tre- eller flisgulv. Navnet "klikkvinyl" kommer fra installasjonsmetoden. Klikkvinylgulv er utstyrt med et klikksystem, vanligvis i form av en spor-og-fals-lås, som gjør det enkelt å klikke plankene eller flisene sammen uten bruk av lim. Dette gjør installasjonsprosessen rask og ukomplisert, og det er en populær løsning for gjør-det-selv-prosjekter. Klikkvinyl gulv kommer i ulike utseender, inkludert ulike treteksturer, farger, og mønstre, som gir deg muligheten til å velge en stil som passer til interiøret i hjemmet ditt. Mange klikkvinylgulv er også laget med realistiske overflater som etterligner naturlige materialer på en overbevisende måte. Det er flere fordeler med klikkvinyl gulv, som for eksempel:

Vannbestandighet: Klikkvinylgulv er vanligvis vannbestandig, noe som gjør det egnet for rom som bad, kjøkken og vaskerom.

Holdbarhet: Klikkvinyl er laget for å tåle daglig slitasje og belastning, og det er motstandsdyktig mot riper, flekker og støt.

Enkel vedlikehold: Det er enkelt å rengjøre klikkvinylgulv, og det krever vanligvis lite mer enn vanlig støvsuging og mopping.

Allergivennlig: Klikkvinylgulv har glatte overflater som ikke fanger opp støv eller allergener, noe som gjør det til et godt alternativ for allergikere. Prisgunstig: Sammenlignet med ekte tre- eller flisgulv, kan klikkvinylgulv være en rimeligere løsning. Sammenlignet med tradisjonelle vinylgulv har klikkvinylgulv generelt en høyere kvalitet og holdbarhet, og det har blitt et populært valg for bolig- og kommersielle gulvprosjekter.

Vinylklikk setter en ny standard i gulvbransjen. Klikkvinyl er det beste fra to verdener innen gulv. Vinyl og laminat. Klikkvinyl tåler mye. Både fukt og slitasje. Det er svært naturtro. Det kan se ut som autentisk tre, med virkelighetstro detaljer. Når du opplever den varme, myke og vannfaste overflaten bestemmer mange seg for å prøve klikkvinyl. Problemer med å finne favorittdesignen? Vel, Gulvxtra.no har alltid mange forskjellige dekorer å velge mellom og nå har vi nå et større utvalg enn noensinne. De siste tilskuddene har alle moderne plank-format og supplerer vårt tidligere utvalg av tre- og steindekorer. Klikkvinyl kalles også vinylclick, lvt, eller vinylplank.

Vi i gulvxtra.no selger klikkvinyl produsert av Novalis. Store og brede format som er hurtig å innstallere. Alle våre klikkvinyl kommer med ferdig underlag om skal ikke ha ekstra underlag i tillegg. Klikkvinylen tåler å ligge på varmekabler og annen gulvvarme. Uansett viktig ved bruk av undervarme at underlaget klikkvinylen legges på er trykkfast. Ordinære 6mm refleksjonsplater som ofte legges under varmefolie er ikke trykkfaste nok for klikkvinyl. Skal du bruke varmefolie må det legges en trykkfast plate over varmefolien før klikkvinyl. Spørsmål ang klikkvinyl og undervarme - kontakt oss for utfyllende svar.

Alle våre vinylklikk gulv tåler mye slitasje. Gulvtester viser en klassifisering på   AC 6 på alle våre vinylstaver.

Klikkvinyl har samme krav til undergulv som laminat og parkett. Gulvet skal være plant max+/- 3mm høydeforskjell på 2 meter. Klikkvinylen skal legges med avstand til vegg og andre faste holdepunkter.

Vi leverer over hele landet gjennom vår nettbutikk. Meget hurtig levering tl Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Til og med på mindre plasser i Norge og leverer Gulvxtra.no gulvene innen kort tid- dette pga vårt gode samarbeid med Bring Cargo. For de som ønsker det har vi også hentelager på Østerhus i Grimstad. Alle våre gulver kan sees i vår butikk, Kulør Odden, i Grimstad.

Ring eller mail oss i Gulvxtra.no om du trenger tips og råd ang produktet klikkvinyl.

Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.