frakt
Velkommen! Du kan Logge inn eller Opprette konto

Klikkvinyl


Klikkvinyl | Lyra - Hvit Eik

Klikkvinyl | Lyra - Hvit Eik

Veil: 398 kr/m2
Vår pris: 259 kr/m2

Klikkvinyl | Lyra - Mørk Grå Eik

Klikkvinyl | Lyra - Mørk Grå Eik

Veil: 398 kr/m2
Vår pris: 259 kr/m2

Klikkvinyl | Lyra - Natur Eik

Klikkvinyl | Lyra - Natur Eik

Veil: 398 kr/m2
Vår pris: 259 kr/m2

Klikkvinyl | Lyra - Smoked Eik

Klikkvinyl | Lyra - Smoked Eik

Veil: 398 kr/m2
Vår pris: 259 kr/m2

Viser 1 til 4 av 4 (1 Sider)

Klikkvinyl

Vi i Gulvxtra.no kjøper inn vinylklikk direkte fra fabrikk. Dette gjør at vi kan selge klikkvinyl gulv langt billigere enn våre konkurrenter. Landsdekkende og hurtig levering, online bestilling og god kundeservice er hovedfokus. Vårt store lager i Grimstad gir også en svært kundevennling leveringstid. Gulvxtra.no skal til enhver tid ha de beste kampanjer og tilbud, samt faste lave priser. 

Vinylklikk setter en ny standard i gulvbransjen. Klikkvinyl er det beste fra to verdener innen gulv. Vinyl og laminat. Klikkvinyl tåler mye. Både fukt og slitasje. Det er svært naturtro. Det kan se ut som autentisk tre, med virkelighetstro detaljer. Når du opplever den varme, myke og vannfaste overflaten bestemmer mange seg for å prøve klikkvinyl. Problemer med å finne favorittdesignen? Vel, Gulvxtra.no har alltid mange forskjellige dekorer å velge mellom og nå har vi nå et større utvalg enn noensinne. De siste tilskuddene har alle moderne plank-format og supplerer vårt tidligere utvalg av tre- og steindekorer. Klikkvinyl kalles også vinylclick, lvt, eller vinylplank.

Vi selger klikkvinyl produsert av bl annet Tarkett. klikkvinylene er nøye testet slik at våre kunder skal få en god erfaring ved kjøp av dette produktet av gulvxtra.no. . Ring oss gjerne på telef 97191745 om spørsmål rundt dette. Klikkvinyl trenger strengt tatt ikke eget underlag men vi anbefaler at de samme underlagene som selges til parkett/laminat brukes. Dette for at opplevelsen av gulvet skal bli bedre. Klikkvinyl kan legges oppå unervarme varmekabler, varmefolie og vannbåren varme). Alle våre vinylklikk gulv tåler mye slitasje. Gulvtester viser en klassifisering på AC 5 og AC 6 på alle våre vinylstaver.

Klikkvinyl har samme krav til undergulv som laminat og parkett. Gulvet skal være plant max+/- 3mm høydeforskjell på 2 meter. Klikkvinylen skal legges med avstand til vegg og andre faste holdepunkter.

Vi leverer over hele landet gjennom vår nettbutikk. Meget hurtig levering tl Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Til og med på mindre plasser i Norge og leverer Gulvxtra.no gulvene innen kort tid- dette pga vårt gode samarbeid med Bring Cargo. For de som ønsker det har vi også hentelager på Østerhus i Grimstad. Alle våre gulver kan sees i vår butikk, Kulør Odden, i Grimstad.

Rom med store nedslagsfelt av sollys bør vinlylklikk hellimes til undergulvet. F.eks store funkishus med vinduer helt ned mot gulvet. Her kan det oppstå en varmeefekt som klikkvinyl kan ta skade av.

Ring eller mail oss i Gulvxtra.no om du trenger tips og råd ang produktet klikkvinyl.