Tarkett

Tarkett parkett er produsert for nordisk klima og kultur. Nordmenn har et lidenskapelig forhold til naturmaterialer og Tarkett deler den entusiasmen. Alle deres parkettgulv er basert på godt håndverk og en bærekraftig tilnærming til skogsdrift.

Vis som Rutenett Liste

18 Varer

Synkende
per side

Parkett fra Tarkett

Tarkett har produsert parkett siden 1886, så de har lang erfaring med skikkelig håndverk.

Fokuset er å skape vakre, funksjonelle og bærekraftige gulv, til nordiske hjem. Treverket i alle parkettene fra Tarkett gjenspeiler den fantastiske naturen vi omgir oss med i Norge. Den naturen ønsker også Tarkett å ta vare på.

De fleste av parkettene til Tarkett blir produsert i Sverige. De produserer et enormt utvalg av modeller i flere prisklasser. Her finner du alt fra de råeste toppmodellene til lekre og behagelige gulv til fornuftige priser.

Tarketts miljøvisjon

Tarkett har en visjon om å våre verdensledende innen innovative gulvløsninger på en måte som skaper bærekraftige verdier for kundene.

Tarkett har tatt sin rolle i dette arbeidet seriøst. De har som mål å bidra til sunne og funksjonelle miljøer for bolig og arbeid, på en måte som er holdbar over tid. Ressurser, gjenvinning og sosiale aspekter er en integrert del av Tarketts virksomhet og produkter i like høy grad som teknisk ytelse, design, økonomi og innemiljø.

Tarkett tror på det man kaller en sirkulær økonomi som bygger på positiv påvirkning og samarbeide på tvers av ulike bransjer. Dette betyr for eksempel at gjenvinnings modeller må moderniseres, slik at alt «avfall» etableres som en ny ressurs.

Derfor kan du la samvittigheten hvile litt ekstra når du kjøper gulv fra Tarkett. De har strukket seg for å sørge for at gulvet du kjøper er produsert så bærekraftig som overhodet mulig.

En serie av muligheter

Tarkett har ulike serier av parkett designet for ulike mennesker og ulike typer rom.

Elegance serien har brede, lange og tykke planker som skaper et sofistikert utrykk. Ønsker du et lekkert gulv som skaper dybde i rommet, er dette riktig valg for deg. Denne serien skaper den ultimate følelsen av luksus og kvalitet.

Dersom du heller ønsker rustikt utseende med fargevariasjoner og store kvister er Heritage gulvet du ser etter. Gulvet har en fantastisk patina som skaper et inntrykk av at gulvet både er helt nytt, og samtidig hundre år gammelt. Nydelig både i stua og på hytta.

Play er en serie med gulv hvor Tarketts designere har fått lov til å leke med farger og utrykk. Resultatet er gulv med utradisjonell karakter, som gir deg et resultat litt utenom det vanlige. Disse gulvene passer for deg som gjerne liker å tenke litt utenfor boksen.

Shade er laget med tanke på å skape lunhet. Gjennom varme og naturlige fargenyanser i treet skaper disse gulvene harmonier på tvers av mange ulike interiørstiler. Et perfekt underlag for deg som liker å skifte litt mellom stiler og utrykk.

Pure serien har Tarkett laget som en hyllest til rent trevirke uten innfarging. Dersom du er ute etter et helt naturlig og holdbart gulv som aldri går av moten, er dette serien for deg.

Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.