Rask levering 2-4 virkedager
Kjente merkevarer til markedets beste priser
Fri frakt ved kjøp over 45.000kr
God service og produktkunnskap
Rask levering og fri frakt over 45.000kr

Osmo | Dekorvoks Eik Antikk 3168 (0,75L)

SKU
29928850
På lager
Veil kr 598,00 kr 545,00

Osmo - Antikk Eik Dekorvoks

Kun en passende treutførelse kan møte behovene til ekte treverk, slik at det beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid. For å oppnå akkurat disse målene, har Osmo som en pioner innen feltet utviklet sine egne mikroporøse, naturlige olje- og voksbaserte produkter i over 40 år.

Osmo Dekorvoks er en transparent og matt overflatebehandling for treprodukter, inneholder det beste naturen kan tilby av oljer og vokser i ett produkt. Produktet gir en overflate som er smuss og vannavvisende, slitesterk og trenær å ta og føle på. I forhold til sammenlignbare produkter er dette produktet meget enkelt å påføre og på grunn av naturlige oljer og vokser som er råvarene vil det oppnås en jevn innfarging uten skjolder. Enkel å påføre, ingen grunning, ingen sliping. Gir en diffusjonsåpen overflate som verken sprekker eller flasser av.

Anbefales til overflatebehandling av vegger, tak, dører, lister, sponplater og kork. Meget godt egnet til innfarging av gulv, og like godt egnet til innfarging av kjøkken og baderomsinnredning, som til møbler og leker av tre.

 

Spesifikasjoner

  • Dekkevne: Ca. 24 m2 per liter ved ett strøk.
Mer informasjon
Produsent Osmo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Osmo | Dekorvoks Eik Antikk 3168 (0,75L)
Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.