Rask levering 2-4 virkedager
Kjente merkevarer til markedets beste priser
Fri frakt ved kjøp over 45.000kr
God service og produktkunnskap
Rask levering og fri frakt over 45.000kr

RESTPARTI (32.63m²) Tarkett Heritage Eik Lime Stone 41007002 Parkett

SKU
47690512

NB! Dette partiet har en transportskade. Ca. 80% friske bord.

På lager
Veil kr 35 828,00 kr 9 789,00

Produktet selges i hele pakker og antallet pakker kalkuleres i forhold til hvor mange kvadratmeter du taster inn.

Heritage har et naturlig rustikt utseende med kvistmerker, barklommer, fargevariasjoner og sprekker skapt av naturen. Fantastisk vakre gulv med et preg fra århundrer tilbake. Den dypbørstede overflaten, behandlet med hardvoksolje forsterker den rustikke følelsen ytterligere.

Tarketts mest populære parkett selges nå av Gulvxtra.no til en meget hyggelig kampanjepris. Hurtig, landsdekkende levering.

Heritage Eik Limestone er en del av Atelier Collection fra Tarkett. Den er beregnet på deg som vil ha et parkettgulv med spesiell design og karakter. Råmaterialet kommer fra spesielt utvalgte trær fra europeiske skoger som gir oss uttrykkene vi leter etter, samtidig som håndverktradisjonen vår får blomstre. Hvitfargen i overflaten er pga hardvoksens spesielle egenskaper meget naturlig. Overflaten i parketten er meget varm og behagelig å gå på.

Når du velger Tarkett, kjøper du ikke bare selve parkettgulvet. Du kjøper også kunnskapen som sikrer at gulvet er av høy kvalitet. Tre er et levende materiale som utvider seg og trekker seg sammen avhengig av temperatur og luftfuktighet. Tarkett har over 125 år erfaring og er en av verdens ledende gulvprodusenter, noe som gir deg som kunde hos oss trygghet og kvalitetsforsikring.

Gulvet er behandlet med hardvoks i gråhvit tone. Naturlig og rustikk utseende med varierte kvister og fargevariasjoner. Gulvet er godkjent for legging på gulvvarme, såfremt overflatetemperaturen ikke overstiger 27°C.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,51 m2
  • Behandling: Proteco Hardvoksolje
  • Lengde: 2200 mm
  • Bredde: 190 mm
  • Høyde: 14 mm
  • Slitesjikt: 3,5 mm
  • Låsesystem: Limfritt, 2-lock, for flytende legging

 

Gulvxtra.no leverer hurtig til hele Norge fra vårt lager i Grimstad. Byer som Bergen, Oslo, Trondheim og Kristiansand har en leveringstid på ca 2-3 virkedager. Gulvxtra.no - Best på pris og kampanjer. Billig levering.

Mer informasjon
Weight 321.000000
Produsent Tarkett
Trevirke Eik
Sortering Livlig
Format 1-stav
Overflatebehandling Ultra matt lakk
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:RESTPARTI (32.63m²) Tarkett Heritage Eik Lime Stone 41007002 Parkett
Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.