Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 45.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Parkett | Tarkett Heritage - Old Brown Eik

SKU
41007004

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris per m²
På lager
Veil kr 1 098,- kr 798,-

Produktet selges i hele pakker og antallet pakker kalkuleres i forhold til hvor mange kvadratmeter du taster inn.

Tarkett Heritage eik Old Brown - Rå pris - Hurtig levering

Heritage Old Brown har et naturlig rustikt utseende med kvistmerker, barklommer, fargevariasjoner og sprekker skapt av naturen. Fantastisk vakre gulv med et preg fra århundrer tilbake. Den dypbørstede overflaten, behandlet med hardvoksolje forsterker den rustikke følelsen ytterligere.

Tarketts mest populære parkettserie selges nå av Gulvxtra.no til en meget hyggelig kampanjepris. Hurtig, landsdekkende levering.

Heritage Old Brown Eik er en del av Atelier Collection fra Tarkett. Den er beregnet på deg som vil ha et parkettgulv med spesiell design og karakter. Råmaterialet kommer fra spesielt utvalgte trær fra europeiske skoger som gir oss uttrykkene vi leter etter, samtidig som håndverktradisjonen vår får blomstre. Osmo hardvoksolje er benyttet som behandling av parkettens overflate- naturlige design krever naturlige produkter av høy kvalitet.

Når du velger Tarkett, kjøper du ikke bare selve parkettgulvet. Du kjøper også kunnskapen som sikrer at gulvet er av høy kvalitet. Tre er et levende materiale som utvider seg og trekker seg sammen avhengig av temperatur og luftfuktighet. Tarkett har over 125 år erfaring og er en av verdens ledende gulvprodusenter, noe som gir deg som kunde hos oss trygghet og kvalitetsforsikring.

Gulvet er behandlet med hardvoks i en antikk brun naturlig farge. Naturlig og rustikk utseende med varierte kvister og fargevariasjoner. Gulvet er godkjent for legging på gulvvarme, såfremt overflatetemperaturen ikke overstiger 27°C.

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,51 m2
  • Behandling: Proteco Hardvoksolje
  • Lengde: 2200 mm
  • Bredde: 190 mm
  • Høyde: 14 mm
  • Slitesjikt: 3,5 mm
  • Låsesystem: Limfritt, 2-lock, for flytende legging

 

Gulvxtra.no leverer hurtig til hele Norge fra vårt lager i Grimstad. Byer som Bergen, Oslo, Trondheim og Kristiansand har en leveringstid på ca 2-3 virkedager. Gulvxtra.no - Best på pris og kampanjer. Billig levering.

Mer informasjon
length 2.2
height 0.014
width 0.19
Bredde 190 mm
Lengde 2200 mm
Høyde 14 mm
Klikklåsesystem 2G
Må limes Nei
Slitesjikt 3,6 mm
Pakkestørrelse 2,51 m²
Behandling Proteco Hardvoksolje
Børstet Ja
Sagmerker Nei
Pakkevekt 20 kg
Varenummer 41007004
Gulvvarme Maks. 27°C / 60W pr. m²
Produsent Tarkett
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Parkett | Tarkett Heritage - Old Brown Eik
Vi fant andre produkter du kanskje liker!
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.