1-Stav Parkett

Stort utvalg 1-stav parkett - markedets beste pris - hurtig levering fra lager
Vis som Rutenett Liste

37 Varer

per side
Synkende
Vis som Rutenett Liste

37 Varer

per side
Synkende

Vi i gulvxtra.no gjør store innkjøp av 1-stavs parketter direkte fra fabrikk. Dette gjør at vi kan selge våre produkter langt rimeligere enn din lokale byggevareforhandler eller fargehandel som feks Byggmakker, Maxbo og Coop bygg.. Vi i Gulvxtra.no tilstreber oss til enhver tid å ha et tidsriktig utvalg til markedets billigste priser. I tillegg til faste lave priser kjører vi også med jevne mellomrom rå kampanjer og tilbud på utvalgte parkettgulv. Så sikre er vi på våre priser at vi gir prisgaranti på alle våre lagerførte parketter. De aller fleste enstavsparketter på vår nettbutikk er lagervare, da med kort leveringstid ca 1-5 dager avhengig av hvor i landet du bor. Store byer som Bergen, Oslo, Kristiansand, Trondheim og Stavanger er store kundeområder for gulvxtra.no, derfor har vi stort fokus på leveringstid i disse områdene. Vi selger mye av våre produkter gjennom nettbutikken, men også lokalt gjennom vår butikk i Grimstad, Kulør Odden. Her har vi stort showrom med store prøver samt erfarent personell som gir gode tips og råd. Kom innom for en gulvprat :)

Hva er 1-stav parkett?

1-stav parkett refererer til en spesiell type tregulv som består av en enkelt planke eller stav i full bredde, vanligvis mellom 18 og 22 centimeter bred. Denne typen parkettgulv er populær fordi den gir et elegant og naturlig utseende til et rom. Ordet "1-stav" kommer fra det faktum at hver plank eller stav er produsert som en enkelt enhet, i motsetning til flere mindre strimler som kan bli satt sammen for å lage et gulv. Denne konstruksjonen bidrar til et mer enhetlig utseende, og mønsteret på gulvet er bestemt av den naturlige strukturen i treet. 1-stav parkett er tilgjengelig i forskjellige trearter og overflatebehandlinger, slik at man kan velge det som passer best til sin personlige smak og interiørstil. Den kan også ha ulike tykkelser, men generelt er det en solid og slitesterk type gulv som kan gi langvarig glede og øke verdien av hjemmet ditt.

De vanligste sorteringene som finnes i 1-stav parkett inkluderer:

Natur Sortering:

Også kjent som Prime, Select eller harmonisk sortering sortering. Dette er den mest ensartede sorteringen der plankene har minimal variasjon i fargen og mønsteret. Det er få eller ingen knaster eller kvister, og det gir et rent og moderne utseende.

Levende, lively:

Denne sorteringen har mer variasjon i fargen og mønsteret. Plankene kan ha naturlige knaster, noe  kvister, fargenyanser og annen naturlig skjønnhet som gir et mer rustikt og levende utseende.

Rustikk:

Denne sorteringen er den mest solgte på markedet. Vareiert med kvist og fargevariasjon mellom bord. Store kvister er utbedret(sparklet) mens mindre kvister ofte er hele. Prisen på denne sorteringen er ofte rimeligere enn renere sorteringer.

Country: Også kjent som Rustikk+, . Denne sorteringen har enda mer variasjon og naturlige karaktertrekk enn levende sortering. Det kan inkludere større knaster, mer markerte kvister og mer uttalt fargenyanser. Utbedrede kvistsprekker og kvister er helt vanlig i denne sorteringen.

Påpeker at uansett sortering så betyr ikke at en grovere sortering er en b-vare i forhold til en renere sortering. Uansett sortering skal varen være fri for opplagte feil og kvaliteten skal være som beskrevet i parkettbeskrivelse fra produsent.

Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.