Tarkett

Lekre gulv fra Tarkett

De vakre gulvene fra Tarkett er produsert for et nordisk klima. Gjør et kupp på ditt nye Tarkettgulv her

 

Vis som Rutenett Liste

Varer 1-15 av 18

Side
per side
Synkende
Vis som Rutenett Liste

Varer 1-15 av 18

Side
per side
Synkende

Parkett fra Tarkett

Parkett fra Tarkett er produsert for nordisk klima og kultur. Nordmenn har et lidenskapelig forhold til naturmaterialer og Tarkett deler den entusiasmen. Alle gulvene deres er basert på godt håndverk og en bærekraftig tilnærming til skogsdrift.

De fleste av parkettene til Tarkett blir produsert i Sverige. De produserer et enormt utvalg av modeller i flere prisklasser. Her finner du alt fra de råeste toppmodellene til lekre og behagelige gulv til fornuftige priser.

Tarkett har produsert parkett siden 1886, så de har lang erfaring med skikkelig håndverk. Fokuset er å skape vakre, funksjonelle og bærekraftige gulv, til nordiske hjem.

Utvalget finner du her hos oss på gulvXtra.no

Tarkett – en serie av muligheter

Tarkett har ulike serier av parkett designet for ulike mennesker og ulike typer rom. Les videre og se om du finner en serie som snakker til deg.

Elegance serien har brede, lange og tykke planker som skaper et sofistikert utrykk. Ønsker du et lekkert gulv som skaper dybde i rommet, er dette riktig valg for deg. Denne serien skaper den ultimate følelsen av luksus og kvalitet.

Dersom du heller ønsker rustikt utseende med fargevariasjoner og store kvister er Heritage gulvet du ser etter. Gulvet har en fantastisk patina som skaper et inntrykk av at gulvet både er helt nytt, og samtidig hundre år gammelt. Nydelig både i stua og på hytta.

Play er en serie med gulv hvor Tarketts designere har fått lov til å leke med farger og utrykk. Resultatet er gulv med utradisjonell karakter, som gir deg et resultat litt utenom det vanlige. Disse gulvene passer for deg som gjerne liker å tenke litt utenfor boksen.

Shade er laget med tanke på å skape lunhet. Gjennom varme og naturlige fargenyanser i treet skaper disse gulvene harmonier på tvers av mange ulike interiørstiler. Et perfekt underlag for deg som liker å skifte litt mellom stiler og utrykk.

Pure-serien har Tarkett laget som en hyllest til rent trevirke uten innfarging. Dersom du er ute etter et helt naturlig og holdbart gulv som aldri går av moten, er dette serien for deg.

Treverket i alle parkettene fra Tarkett gjenspeiler den fantastiske naturen vi omgir oss med i Norge. Den naturen ønsker også Tarkett å ta vare på.

Tarketts miljøvisjon

Tarkett har en visjon om å våre verdensledende innen innovative gulvløsninger på en måte som skaper bærekraftige verdier for kundene.

Det er mye diskusjon rundt hvem som har skylden for at miljøet på jorden endrer seg, men de aller fleste er enige om at det er en endring.  Klodens befolkning øker, vi lever lengre, byene vokser og flere mennesker får tilgang til materielle goder.

I år 2050 forventes det at vi er omtrent 9 milliarder mennesker på jorda. For 50 år siden var tallet bare en tredjedel. Vi øker i en voldsom fart.  Naturlig nok ønsker de aller fleste mennesker en høyere levestandard og et sunt miljø rundt seg. Allikevel forbruker vi mer av ressursene enn det som er bærekraftig over tid.

Derfor må vi reagere nå, om vi skal klare å skape en verden vi vil at våre barn og barnebarn skal kunne vokse opp i.

Tarkett har tatt sin rolle i dette arbeidet seriøst. De har som mål å bidra til sunne og funksjonelle miljøer for bolig og arbeid, på en måte som er holdbar over tid. Ressurser, gjenvinning og sosiale aspekter er en integrert del av Tarketts virksomhet og produkter i like høy grad som teknisk ytelse, design, økonomi og innemiljø.

Tarkett tror på det man kaller en sirkulær økonomi som bygger på positiv påvirkning og samarbeide på tvers av ulike bransjer. Dette betyr for eksempel at gjenvinnings modeller må moderniseres, slik at alt «avfall» etableres som en ny ressurs.

Derfor kan du la samvittigheten hvile litt ekstra når du kjøper gulv fra Tarkett. De har strukket seg for å sørge for at gulvet du kjøper er produsert så bærekraftig som overhodet mulig.

Tarkett fra GulvXtra

Hovedlageret vårt ligger på Østerhus i Grimstad. Derfra kan vi forsyne hele landet (unntatt Svalbard) med parkett og laminat til noen av markedets beste priser. Dette klarer vi ved å gjøre gode innkjøp og holde lave kostnader.

For det første gjør vi store innkjøp direkte fra de beste produsentene. Dette gjør at vi kan forhandle frem gode priser på de beste kvalitetsproduktene.

For å holde kostnadene nede har vi droppet å ha et stort nettverk av forhandlere spredt rund i landet. I stedet gjøres alt salg via gulvxtra.no, og varene leveres til hele landet i løpet av noen få dager. Dette setter oss i en posisjon til å virkelig presse priser.

Vi går så langt at vi garanterer at vi er billigst på alle våre lagerførte gulv, gjennom vår prisgaranti. Finner du identisk produkt i butikk eller på nett i Norge innen 7 dager etter betalingsdato, refunderer vi mellomlegget (den lavere prisen må dokumenteres og være allment tilgjengelig).

 

Hos GulvXtra gjør du et kupp på alle gulv fra Tarkett

Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.