Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 45.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Herdet Tregulv | Meister fiskeben Lindura HS 500 - Classic Pure Oak 8928

SKU
43958394

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris per m²
På lager
Veil kr 998,- kr 798,-

Produktet selges i hele pakker og antallet pakker kalkuleres i forhold til hvor mange kvadratmeter du taster inn.

Nyhet
Classic Pure Oak 8928

Lindura er et litt annerledes tregulv. Tregulvet kalles for herdet tre. En fusjon av ekte trebelegg med trepulver - helt ned til den minste treporen - resulterer i en helt ny og motstandsdyktig overflate. Sammenlignet med tradisjonelle parkettgulv er motstandsdyktigheten mot trykkskader opp til 3 ganger bedre.

Dette gulvet er godt egnet for alle oppholdsrom i private hjem, samt for kommersielle områder med normal slitasje (f.eks. kontorer, venterom, butikker osv.).

Overflaten er behandlet med lakk og er lett børstet - Dette gir høy slitestyrke og en lettstelt overflate. Størrelsen på bordene er 700 x 140 mm. De har mikrofuge på alle sider. Total tykkelse er 11 mm.

Gulvet monteres flytende, raskt og enkelt med klikksystemet UniZip. Det kan også monteres over gulvvarme, bare husk på at det da må brukes fuktsperre!

 

Hva er Lindura herdet tregulv?

I forhold til ordinær parkett er det mange likheter, men også noen forskjeller. Lindura herdet tregulv har en oppbygning som er ganske lik vanlig parkett, med den største likheten at det er ekte tre i topplaget. Altså ser ut og føles akkurat likt som parkett og andre tregulv. At gulvet er herdet betyr at den er produsert med et tynt eiklag på toppen, ca 1 mm. Parkett har 2,5 mm eller tykkere. Dette eiklaget blir limt på en HDF plate med en teknologi kalt "woodpowder". Med denne oppbyggingen av gulvet blir porer, kvister, sprekker og andre typer åpninger i treverket fylt fra undersiden av toppsjiktet, og gir en stor motstandsdyktighet i gulvets overflate i tillegg til at kvister o.l fylles fra undersiden. Den tradisjonelle metoden som brukes av parkettprodusentene for å fylle kvister o.l er sparkelmasse som fylles ovenfra. Den oppbygningen gjør at gulvet tåler vesentlig mere enn vanlig parkett når det gjelder motstandsdyktigheten mot inntrykk og slag. Det er ingen forskjell på Lindura tregulv og vanlig parkett når det gjelder motstandsdyktighet mot riper og slitasje på lakk eller olje.

Det er testet med trykk på 400kg noe som da nesten ikke gav noe synlig inntrykksmerke i forhold til i en vanlig parkett. Se denne nyttige videoen for mer info.

Lindura tregulv kan tross tynn overflate pusses og fornyes etter mange år. Dvs at det er mulig å slipe bort lakk eller olje ned til treverk, så reolje eller relakke om igjen.

Det er stor sannsynlighet for at Lindura tregulv er fremtidens gulv, fordi:

  • Gunstig pris i forhold til ordinær parkett
  • Miljøvennlig, lite forbruk av råvarer
  • Tåler røffere bruk enn parkett

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 0,98 m2
  • Behandling: Ultramatt lakk
  • Lengde: 700 mm
  • Bredde: 140 mm
  • Høyde: 11 mm
  • Låsesystem: UniZip
Mer informasjon
Produsent MeisterWerke
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Herdet Tregulv | Meister fiskeben Lindura HS 500 - Classic Pure Oak 8928
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.