Rask levering 2-4 virkedager
Kjente merkevarer til markedets beste priser
Fri frakt ved kjøp over 45.000kr
God service og produktkunnskap
Rask levering og fri frakt over 45.000kr

Våtromsbelegg | Gerflor - Broadway Grey 1911

SKU
80002

Mål opp hvor mange lengdemeter du trenger og skriv inn i feltet under. Du kan spesifisere antallet med to desimalplasser. Husk å medberegne oppkant i våtrom.

På lager
Veil kr 539,00 kr 398,00

Våtromsbelegg Gerbad 1911 Broadway Grey

Gerbad er et belegg til alle rom i bolig - også våtrom. Gerbad oppfyller også alle slitasjekrav til offentlig miljø som kontor og butikk. Gerbad er en serie våtromsbelegg med spreke design. De er meget slitesterke og oppfyller alle krav til våtrom. Her finner man mange spennende mønstre og farger.

Våtromsbelegg er et rimeligere og godt alternativ til flis. Husk også at det er unødvendig med membran ved bruk av våtromsbelegg da belegget er en membran i seg selv. Gerbad er produsert med fokus på miljøvennlighet – Lave emisjonsverdier og 100% gjennvinnbart. Gerbad er våtromsgodkjent; FDV-dokumenter sendes ved forespørsel. Gerbad 1911 Broadway grå er vårt mestselgende belegg. Våtromsbelegget har 3 meter bredde. Fargen er tidsriktig og tidløs i en grå/greige tone med lett strukturert overflate for mindre glatt(sklisikker) overflate. Lett å holde ren.

Belegget bør oppbevares i romtemperatur (minst 18°C) i minst ett døgn før du påbegynner leggingen. Gulvvarme skal være avslått ett døgn før legging og må i etterkant aldri overstige 28°C. Sørg for at underlaget er rent, tørt, plant og tilstrekkelig trykkfast, slik at skader ikke oppstår.

Våtromsarbeid bør sertifiseres av godkjente våtromsleggere.

 

Spesifikasjoner

  • Lengde: Valgfritt
  • Bredde: 3 m
  • Tykkelse: 2,25 mm
  • Slitesjikt: 0,7 mm
  • Montering: Limes. Eventuell oppkant trådsveises
Mer informasjon
Produsent Gerflor
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Våtromsbelegg | Gerflor - Broadway Grey 1911
Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.