Rask levering 2-4 virkedager
Kjente merkevarer til markedets beste priser
Fri frakt ved kjøp over 45.000kr
God service og produktkunnskap
Rask levering og fri frakt over 45.000kr

Våtromsbelegg | Tarkett Aquarelle - Carcassonne Concrete Blue

SKU
43958939

Mål opp hvor mange lengdemeter du trenger og skriv inn i feltet under. Du kan spesifisere antallet med to desimalplasser. Husk å medberegne oppkant i våtrom.

På lager
Veil kr 539,00 kr 398,00

Aquarelle Carcassonne Concrete Blue

Carcassonne Concrete Blue fra Aquarelle-serien er et nymoderne design som tar opp det klassiske i designet. Meget populært belegg som er godkjent for våtrom. Kan også brukes i andre rom som for eksempel kjøkken. Belegget har et tidløst design i tidsriktig lys grå-blåfarge. Imitasjonen er inspirert av det urbane i betongoverflater. Badet er et rom der lekkert design og funksjon virkelig møtes. Det skal være lettstelt, hygienisk, praktisk, og gjerne prisgunstig. Alt dette får du med den nye Aquarelle-kolleksjonen fra Tarkett. Aquarelle er et utmerket valg for badet og er i tillegg veldig lettstelt. Renhold utføres enkelt med en myk svamp, lunkent vann, og litt universalt rengjøringsmiddel, og tørkes raskt over med en nal. Dette gulvbelegget har et beskyttende overflatelag som gir et mer lettstelt materiale og reduserer risikoen for misfarging fra for eksempel hårfargingsmiddel, neglelakk, håndklær, og dusjforheng. Belegget bør oppbevares i romtemperatur (minst 18°C) i minst ett døgn før du påbegynner leggingen. Gulvvarme skal være avslått ett døgn før legging og må i etterkant aldri overstige 28°C. Sørg for at underlaget er rent, tørt, plant, og tilstrekkelig trykkfast, slik at skader ikke oppstår. Husk å bestille sveisetråd. * Våtromsarbeid må sertifiseres og bør utføres av profesjonelle håndverkere.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Lengde: Valgfritt
  • Bredde: 3 m
  • Tykkelse: 2 mm
  • Slitesjikt: 0,55 mm
  • Montering: Limes. Eventuell oppkant trådsveises

Gulvxtra.no leverer hurtig fra lager i Grimstad til hele Norge. Leveringstid ca. 2-4 virkedager til Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, og Stavanger. Nord for Trondheim kan beregnes ca. 5 virkedagers leveringstid fra bestillingsdato. Kontakt oss på mail: post@gulvxtra.no eller på tlf 97191745 om du har spørsmål angående produkt, pris eller leveringstid. Gulvxtra.no skal alltid ha et tidsriktig utvalg av våtromsbelegg med billige, faste priser, og gode kampanjer/tilbud.

Vare nr: 25905136

Mer informasjon
Produsent Tarkett
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Våtromsbelegg | Tarkett Aquarelle - Carcassonne Concrete Blue
Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.