Herdet tregulv

Anmeldelser fra Google

4,7 (58)

Herdet tregulv er den perfekte løsningen for deg som ønsker et visuelt harmonisk og robust tregulv men samtidig beholde den varme følelsen av ekte treverk.

Vis som Rutenett Liste

15 Varer

Synkende
per side

Meister Lindura herdet tregulv

Visuelt sett er Lindura herdede tregulv i en helt egen liga. Gulvene kommer i «autentisk» eller «rustikk» gradering og skiller seg ut med sine uttrykksfulle overflater. Med et rikt utvalg av nyanser og en naturlig finish er hver planke en refleksjon av naturen og unik fra alle perspektiver. Ønsker man en roligere gradering kan man velge en mattlakkert overflate som gir et perfekt harmonisk inntrykk.

Vi lagerfører herdede tregulv i eik, men varianter i valnøtt er også tilgjengelig.

  • Robust: 3x sterkere enn tradisjonell parkett.
  • Klikkteknologi: UniZip og Masterclic Plus.
  • Overflatebehandling: ultra matt-lakk og hardvoksolje.
  • Vannavstøtende: AquaStop kantimpregnering.
  • Energibesparende: Lav termisk motstand (0.084 m²K/W).
  • Miljøvennlig: Krever kun 1/8 av råvarene som brukes i tradisjonelle parkettgulv.
Herdet tregulv

Når du velger herdet tregulv får du et gulv som er både slitesterkt og klimavennlig. Dette er en type gulv som har gjennomgått en spesiell herdeprosess for å forbedre holdbarheten. Med en innovativ produksjonsprosess, såkalt trepulver-teknologi, bruker et herdet tregulv kun en åttendedel av ressursene som brukes i produksjon av tradisjonelle parkettgulv. Lindura fra Meister bruker utelukkende PEFC-sertifisert tre.

Trepulver-teknologien består av en fin blanding av materialer som presses sammen med overflaten i eik og danner en stabil forbindelse som sikrer utrolig robuste og praktiske tregulv. Herdede tregulv er energibesparende med lav termisk motstand. Dette betyr at gulvet ikke isolerer varmen men i stedet frigjør varmen raskt og med minimalt tap ut i rommet.

Takket være AquaStop kantimpregnering er bordene vannavstøtende og egnet for bruk i fuktutsatte områder som vindfang, gang og kjøkken. Overflaten er antibakteriell og egner seg både for slitasjeutsatte rom i hjemmet og kommersielle områder som butikker og hotellrom.

En annen ting å merke seg med herdede tregulv er det ekstremt harde toppsjiktet. Dette sjiktet kan ikke slipes, noe som betyr at overflaten vil beholde sin finish og utseende, selv etter mange år med bruk. Den ultramatte lakken gir ekstra beskyttelse mot flekker og riper, og krever lite vedlikehold.

Type Lengde (mm) Bredde (mm) Tykkelse (mm)
Fiskeben 700 140 11
1-stav 2200 205 11
1-stav 2200 270 11
1-stav 2600 320 11

Gulvene består av et bunnsjikt i trefinér, en kjerne i kompakt HDF og et tynt toppsjikt av herdet eik som totalt kun bygger 11 millimeter på undergulvet.

Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.