Herdet tregulv

Herdet tregulv i eik er den perfekte løsningen for de som ønsker et robust gulv men samtidig beholde den varme følelsen av ekte treverk.

Vis som Rutenett Liste

15 Varer

Synkende
Vis som Rutenett Liste

15 Varer

Synkende

Lindura herdet tregulv fra Meister

Et herdet tregulv er et bærekraftig, robust og praktisk tregulv som har god motstand mot vannsøl, flekker og bulker.

Med en innovativ produksjonsprosess, såkalt trepulverteknologi, bruker et herdet tregulv kun en åttendedel av ressursene som brukes i produksjon av tradisjonelle parkettgulv. Trepulver består av en fin blanding av materialer som presses sammen med den ekte treoverflaten og danner en stabil forbindelse som sikrer utrolig praktiske tregulv.

Gulvene består av et bunnsjikt i trefinér, en kjerne i kompakt HDF og et tynt toppsjikt av herdet eik som totalt bygger 11mm på undergulvet.

Bærekraftig

Et herdet tregulv bruker omtrent en åttendedel av treverket som brukes til tradisjonelle flerlags parkettgulv og Lindura herdet tregulv fra Meister bruker utelukkende PEFC-sertifisert tre.

Energibesparende

Gulvet er energibesparende med lav termisk motstand. Dette betyr at gulvet ikke isolerer varmen men i stedet frigjør varmen raskt og med minimalt tap ut i rommet.

Vannavstøtende

Takket være AquaStop kantimpregnering er bordene vannavstøtende og egnet for bruk i fuktutsatte områder som vindfang, gang og kjøkken.

Robust

Overflaten er antibakteriell og egner seg både for slitasjeutsatte rom i hjemmet og kommersielle områder som butikker og hotellrom. Den ultramatte lakken gir ekstra beskyttelse mot flekker og riper.

Kopibeskyttet © 2023. Alle rettigheter reservert.