Våtromsbelegg

Vis som Rutenett Liste

23 Varer

per side
Synkende
  1. Prisgaranti 20 %
    Våtromsbelegg | Niagara Bilbao
    Våtromsbelegg | Harlem T27
    Veil kr 498,- kr 398,-
    På lager
Vis som Rutenett Liste

23 Varer

per side
Synkende

Gulvxtra.no leverer belegg til våtrom- markedets beste kampanjer og faste billige priser - landsdekkende og rask levering. Alle våre belegg tilfredsstiller dagens våtromsnorm og byggebransjens Tec 10 og Tek 17. Gerflor, Tarkett og IVC er våre leverandører av våtromsbelegg til bad- alle trygge og solide produsenter med stort serviceapparat i Norge. alle våre våtromsgulv har PUR overflate for lett renhold og kan leveres med FDV dokument på forespørsel.

Alle våre belegg er lagerført på vårt lager i Grimstad. Her kan du enten hente selv eller vi kan sende belegget hjem til din adresse. Byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Arendal er ca 2-3 dagers levering. Ellers leveres varene på 2-6 dager avhengig av hvor du bor i landet. Vi anbefaler alle som skal legge våtromsbelegg å benytte seg av fagmann. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål rundt legging av våtromsbelegg, krav til undergulv eller andre spørsmål rundt produkter/levering.

Gulvxtra.no har prisgaranti på alle lagerførte våtromsvinyl belegg, uansett om det er fra produsentene Gerflor, Tarkett eller IVC. Vi tilstreber oss til alltid ha de beste prisene og de råeste kampanjene.

Har du spørsmål rundt våtromsbelegg, enten det gjelder legging, produkt eller levering - ta kontakt med kundeservice på post@gulvxtra.no eller ring 97191745.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som er spesialdesignet for å forbedre funksjonalitet, stil og holdbarhet i dine fuktige områder. Enten du ønsker å gi badet ditt en modernisert look eller oppgradere kjøkkenet med et slitesterkt gulv, har vi de perfekte løsningene for deg. I denne veiledningen skal vi utforske fordeler, ulemper, beskrivelse og montering av våtromsbelegg for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen for ditt hjem.

Fordeler ved våtromsbelegg:

Vannavstøtende: Våtromsbelegg er designet spesielt for å tåle fuktighet og er vanntette, noe som gjør dem ideelle for områder som utsettes for hyppig vannsprut, som bad og kjøkken.

Hygienisk:

Våtromsbelegg er enkelt å rengjøre og motstandsdyktige mot mugg og sopp. Dette sikrer at du opprettholder et rent og hygienisk miljø i ditt våtrom.

Holdbarhet:

Våtromsbelegg er slitesterke og laget for å tåle daglig slitasje. De er motstandsdyktige mot riper, flekker og andre skader, noe som gjør dem til et langsiktig valg. Estetikk: Med et bredt utvalg av farger, teksturer og design, kan du finne våtromsbelegg som passer perfekt til din stil og innredning, og gir rommet ditt et moderne og elegant preg.

Enkel installasjon: Våtromsbelegg er ofte enklere å installere sammenlignet med fliser eller andre gulvmaterialer, noe som kan redusere kostnader og tidsbruken ved renovering. Våtromsbelegg må innstalleres av fagperson - selve jobben går vesentlig raskere enn feks flis men viktig at det blir forskriftsmessig utført. Anbefaler våre kunder til å følge anbefalinger i Tek 17.

Ulemper ved Våtromsbelegg:

Begrenset varmeisolasjon: Våtromsbelegg kan føles kalde å gå på, spesielt på vinteren. Det kan være lurt å vurdere gulvvarme for å gi ekstra komfort. Mindre motstandsdyktige mot skarpe gjenstander: Selv om våtromsbelegg er slitesterke, kan de bli påvirket av skarpe gjenstander, som for eksempel kniver, som kan skjære eller ripe overflaten. Riktig installasjon er viktig: For å sikre at våtromsbelegget holder seg vanntett og motstår fuktighet, er det viktig å få det riktig installert av profesjonelle.

Beskrivelse av Våtromsbelegg: Våtromsbelegg er laget av spesialiserte materialer som PVC, som gir det en vannavstøtende egenskap og en slitesterk overflate. Dette gjør dem ideelle for rom med høy luftfuktighet og utsatt for vannsprut. Våtromsbelegg kommer i forskjellige tykkelser og mønstre, og noen etterligner til og med utseendet til fliser eller tregulv, noe som gir deg en rekke estetiske alternativer å velge mellom. Våtromsbelegg er også tilgjengelige i forskjellige kvaliteter, og det er viktig å velge et produkt som passer til dine spesifikke behov. Høykvalitets våtromsbelegg vil vanligvis være mer motstandsdyktige mot slitasje og skader over tid. Montering av VåtromsbeleggVelg et belegg av høy kvalitet som passer til dine behov og budsjett. Billige alternativer kan ofte føre til dårligere resultat og kortere levetid. Regelmessig vedlikehold av våtromsbelegget er viktig for å forlenge levetiden. Rengjør overflaten jevnlig med et mildt rengjøringsmiddel for å fjerne smuss og flekker. Oppgrader ditt våtrom med våtromsbelegg fra [Nettbutikkens Navn]. Utforsk vårt omfattende utvalg og finn det perfekte belegget som passer dine behov og preferanser. Ta skrittet mot et mer funksjonelt, stilfullt og holdbart våtrom i dag!

Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.