Free Shipping

Gratis frakt ved kjøp over 45.000,-

Prisgaranti på alle lagerførte varer

Parkett | Meister PD 450 - Pure Oak Lively 8595

SKU
5388008595

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris per m²
På lager
Veil kr 1 049,- kr 829,-

Produktet selges i hele pakker og antallet pakker kalkuleres i forhold til hvor mange kvadratmeter du taster inn.

Parkett Eik 1-stav XXL bredde

Tyske MeisterWerke har en lidenskap for å utvikle og implementere nye ideer. Denne lidenskapen, sammen med deres omfattende erfaring med vellykkede innovasjoner, gir dem en langsiktig konkurransefordel.

Parkett Penta PD450 8595 i ekstra brede bord, beregnet til flytende legging. Bordene på denne 1-stav wide plank parketten er hele 255mm bredde og 2400m lengde, noe som bidrar til et eksklusivt og særlig imøtekommende design. Parketten har en fin sortering med litt variert kvist. Dette er et smykke av en parkett - Nå til en rå pris!

Parketten har en lett børstet overflate med en elegant hvit mattlakk på overflaten. Fargen på parketten meget innbydende, moderne men også tidløs. Parkettens matte lakk skaper den naturlige overflaten men lakkens egenskaper. Både lang- og kortsider har en liten V-fug som hjelper å ivareta det flotte, tradisjonelle plankeutseendet vi leter etter.

Parketten har MasterClick Plus – et høykvalitets klikklåsesystem som gjør flytende montering både raskt og enkelt. Dette er en av få parketter i markedet på denne bredden med klikksystem som også tåler varmekabler / varmefolie / vannbåren varme, såfremt overflatetemperaturen ikke overstiger 27°C.

Dette er parkettgulvet for den kresne som ønsker det lille ekstra. Gulvet selges nå til kampanjepris hos Gulvxtra. Kort leveringstid til hele landet(feks. ca 2 virkedagers leveringstid til Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand)

 

Spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 2,45 m2
  • Behandling: Matt Lakk
  • Lengde: 2400 mm
  • Bredde: 255 mm
  • Høyde: 13 mm
  • Slitesjikt: 2,5 mm
  • Låsesystem: MasterClick Plus
Mer informasjon
Produsent MeisterWerke
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Parkett | Meister PD 450 - Pure Oak Lively 8595
Kopibeskyttet © 2019. Alle rettigheter reservert.