Parkett

Anmeldelser fra Google

4,7 (58)

Parkett er tidløst og funksjonelt, og det tilfører en varm og komfortabel atmosfære til ethvert rom. Hos oss finner du kvalitetsparkett fra ledende europeiske merkevarer til markedets beste priser.

Vis som Rutenett Liste

2 Varer

Synkende
per side

Moderne og miljøvennlig parkett

Parkett en ubestridt favoritt hos Nordmenn, og det er ikke uten grunn.

Parkettgulv er laget av naturlige trematerialer, noe som gir rommet en levende, organisk og varm følelse. Varmen og karakteren gjør parkett til et naturlig midtpunkt i ethvert hjem.

Hos oss finner du et stort utvalg parkett fra kjente merkevarer som Tarkett, Meister og Saga.

Gulvvarme, holdbarhet og levetid

En fordel med parketten er dens kompatibilitet med gulvvarme. Dette gjør parkett til et ekstra behagelig valg i vårt Nordiske klima.

Parkettgulv er også kjent for sin holdbarhet og lange levetid. Den kan slipes flere ganger, noe som gir deg muligheten til å fornye gulvet og beholde det friske utseendet i mange år. Med riktig behandling og vedlikehold kan parkett stå imot tidens tann og holde seg like vakkert som da det først ble lagt.

Parkett tilbud fra Gulvxtra.no

I tillegg til faste lave priser kjører vi også med jevne mellomrom kampanjer og tilbud på utvalgte parkettgulv. Så sikre er vi på våre priser at vi gir prisgaranti på alle våre lagerførte gulv. De aller fleste parketter i vår nettbutikk er lagervare, da med kort leveringstid på ca 1-5 dager avhengig av hvor i landet du bor.

Hvor mye parkett bør jeg bestille?

Vi anbefaler å legge til 5% på det oppmålte området for kapp og svinn. På produktsidene våre legger du inn antall kvadratmeter (m²) på rommet du skal legge parkettgulv, kalkulatoren vår legger da på 5% for svinn og runder opp til nærmeste hele pakke.

Frakt og levering

Vi bruker Bring til frakt, og normal leveringstid på parkett er 2-5 virkedager. Sporing og leveringstidpunkt får du av Bring.

Ønsker du å utsette levering tar du bare kontakt med oss så ordner vi kostnadsfri lagring hos oss.

Kvalitetssikring og garanti

Våre parketter har vært gjennom en grundig kontroll under hele produksjonsprosessen. Skulle du allikevel oppdage at et av bordene ikke er av samme kvalitet som resten, må du ikke montere dette bordet. Vi tar bare på oss ansvaret for bord av mangelfull kvalitet som ikke er montert, montering av mangelfulle bord regnes derfor som feilmontering.

Les alle monteringsanvisninger før du legger parkett. Dersom montering er gjort i henhold til anvisningen vil gulvet være underlagt full garanti.

Prisgaranti

Vi går så langt at vi garanterer at vi er billigst på alle våre lagerførte gulv.

Finner du identisk parkett i butikker eller på nett i Norge innen 7 dager etter betalingsdato, refunderer vi mellomlegget (den lavere prisen må dokumenteres og være allment tilgjengelig).

Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.