Parkett

Anmeldelser fra Google

4,7 (58)

Parkett er tidløst og funksjonelt, og det tilfører en varm og komfortabel atmosfære til ethvert rom. Hos oss finner du kvalitetsparkett fra ledende europeiske merkevarer til markedets beste priser.

Vis som Rutenett Liste

21 Varer

Synkende
per side

Moderne og miljøvennlig parkett

Parkett en ubestridt favoritt hos Nordmenn, og det er ikke uten grunn.

Parkettgulv er laget av naturlige trematerialer, noe som gir rommet en levende, organisk og varm følelse. Varmen og karakteren gjør parkett til et naturlig midtpunkt i ethvert hjem.

Hos oss finner du et stort utvalg parkett fra kjente merkevarer som Tarkett, Meister og Saga.

Gulvvarme, holdbarhet og levetid

En fordel med parketten er dens kompatibilitet med gulvvarme. Dette gjør parkett til et ekstra behagelig valg i vårt Nordiske klima.

Parkettgulv er også kjent for sin holdbarhet og lange levetid. Den kan slipes flere ganger, noe som gir deg muligheten til å fornye gulvet og beholde det friske utseendet i mange år. Med riktig behandling og vedlikehold kan parkett stå imot tidens tann og holde seg like vakkert som da det først ble lagt.

Prisgaranti

Vi går så langt at vi garanterer at vi er billigst på alle våre lagerførte gulv.

Finner du identisk parkett i butikker eller på nett i Norge innen 7 dager etter betalingsdato, refunderer vi mellomlegget (den lavere prisen må dokumenteres og være allment tilgjengelig).

Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.