Rask levering 2-4 virkedager
Kjente merkevarer til markedets beste priser
Fri frakt ved kjøp over 45.000kr
God service og produktkunnskap
Rask levering og fri frakt over 45.000kr

Teppeflis | Diva Casa - Skifer 970 50x50cm

SKU
43958031-2

Mål opp hvor mange kvadratmeter (m²) du trenger og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn (ca 5%).

Pris per m²
På lager
Veil kr 298,00 kr 198,00

Produktet selges i hele pakker og antallet pakker kalkuleres i forhold til hvor mange kvadratmeter du taster inn.

Teppeflis Diva Casa Skifer

Diva Casa er en teppeflis med lav luv som nå selges til en meget uslåelig kampanjepris. Fargen er en antrasitt / sort, en tidsriktig fargetone. Garnet i teppeflisen er laget som løkker og den kan brukes i alle oppholdsrom i privathjem med stor slitasje. I tillegg kan den legges på butikker, kontorer og andre plasser med moderat slitasje. Teppeflisene kan også legges på forskjellige måter, rett legging og sjakkmønster. Det er også mulig å kombinere forskjellige farger om ønskelig.

Til montering anbefaler vi å hellime flisene til underlaget med Casco Tape Fix – Dette er et åpent lim som lar deg beholde muligheten for å endre leggeretning, mønster, eller å enkelt bytte ut en flis dersom den skulle bli skadet. Det er ikke bare det praktiske som er det flotte med teppefliser - det er alle mulighetene du har. Her har du virkelig sjansen til å variere! Hva med sjakkmønster? Eller markere gulvet under spisegruppen med en annen fargenyanse? Teppeflisene er enkle å transportere og legges med lite svinn.

Diva Casa teppeflis består av en varmebehandlet syntetfiber av polypropelen som er svært enkel å holde ren. Den er også permanent antistatisk, støydempende og støyisolerende. Tåler sterke rengjøringsmidler og kan legges over gulvvarme. Allergivennlig teppeflis produsert med svært lave emisjonsverdier.

Tekniske spesifikasjoner

  • Pakkestørrelse: 5 m2
  • Lengde: 500 mm
  • Bredde: 500 mm
  • Høyde: Ca. 5,7 mm

Gulvxtra.no leverer hurtig varer fra vårt nettbutikk lager i Grimstad. Ca 2-4 dagers levering til feks Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Bergen. Alle våre varer vises i vår butikk, Kulør Odden, i Grimstad. Vi i gulvxtra.no har prisgaranti på alle våre teppefliser - best på faste lave priser, kampanjer og alltid gode tilbud. Kjøp direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd = markedets beste pris.

Dersom du har spørsmål rundt produktet, levering eller legging av teppeflis - ta kontakt med kundeservice på telf 97191745 eller på mail: post@gulvxtra.no.

Mer informasjon
width 50
height 2
length 50
Produsent Balta
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teppeflis | Diva Casa - Skifer 970 50x50cm
Kopibeskyttet © 2024. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.